- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.821
En bekar benim şuan ohhh gelsin keyiflerAnnen derdi tipi güzele değil huyu güzele doyulmaz
Evliliğin kanunu bu yaaa bekarliktaki gibi asla olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En bekar benim şuan ohhh gelsin keyiflerAnnen derdi tipi güzele değil huyu güzele doyulmaz
Evliliğin kanunu bu yaaa bekarliktaki gibi asla olmuyor
Hayatt sana güzelll beeeee şurda kocayla uğraşıyoruzzzEn bekar benim şuan ohhh gelsin keyifler
banada güzelHayatt sana güzelll beeeee şurda kocayla uğraşıyoruzzz
Sanada nışanlıyken güzell beeee nişanlıyken çok güzeldiiii agustosta nikah olcan melooo sende artık evlisin sayılırbanada güzel
Cok geçmiş olsun canım biran önce iyileşir insDoktorlar önermiyor canım onu ateşi içe atıyormuş ateş düşürücü kullanıyorum suan düştü bakalım
stresli günler başlıyo dün görümce aradı beni istediğin birşey var mı yapalım dedi yok dedim ne iyim ama nikah şekeri istiyorum kendim yapıcamSanada nışanlıyken güzell beeee nişanlıyken çok güzeldiiii agustosta nikah olcan melooo sende artık evlisin sayılır
Allah mutluluk versin uğraşın yavrimmHayatt sana güzelll beeeee şurda kocayla uğraşıyoruzzz
Senin uğraşmam yaklaştıbanada güzel
Bizde isteriz ama amastresli günler başlıyo dün görümce aradı beni istediğin birşey var mı yapalım dedi yok dedim ne iyim ama nikah şekeri istiyorum kendim yapıcam
ahahhah herkes bekliyor onu canım parem uğraş vallah sevinirim gülerimAllah mutluluk versin uğraşın yavrimm
Senin uğraşmam yaklaştı
Ben bile nikahımda bi nikah kıyıp çıkıcaktıkk aslında kimsenin geleceğini bile bilmiyodukk bende yaptırmadım boşuna niye yaptırıyim herkes dokülmüş gelmiş eşimde bende şoke girdikkstresli günler başlıyo dün görümce aradı beni istediğin birşey var mı yapalım dedi yok dedim ne iyim ama nikah şekeri istiyorum kendim yapıcam
göneririm be canın sağolsun canım benimBizde isteriz ama ama
Hepimizin inşaallah paremmAllah mutluluk versin uğraşın yavrimm
Senin uğraşmam yaklaştı
Ya ben anlamadım niye uzuldu joumelçinnnnn aaaaaa gel kız buraya sen olmadan neşe olmaz yanlış anlaşılmalar hep olur
Oyyy güzel minnosum rabbim mutluluk versinde birbirinizle uğraşın durumahahhah herkes bekliyor onu canım parem uğraş vallah sevinirim gülerim
evet nişanlımla her gün şunu nasıl yapalım bunu nasıl yapalım diyoruz sonra tartışıyoruzzBen bile nikahımda bi nikah kıyıp çıkıcaktıkk aslında kimsenin geleceğini bile bilmiyodukk bende yaptırmadım boşuna niye yaptırıyim herkes dokülmüş gelmiş eşimde bende şoke girdikk
Ama bunlar telaş seyler çok streslide oluyo benimde stresliydi biran once evlensemde rahatlasak artık diyodum
Boşver kızzz iyiyimm birşeyy yok hersey yolundaYa ben anlamadım niye uzuldu joum
aminnnn canım benim rabbim tekrar tattırsın sana bu duyguyu paremOyyy güzel minnosum rabbim mutluluk versinde birbirinizle uğraşın durum
Ahaaa aynı biz bunlarrr aynı yaşadığımız gibi yaşıyorsunuz bana diyodu artık bana daha birşey sorma sussevet nişanlımla her gün şunu nasıl yapalım bunu nasıl yapalım diyoruz sonra tartışıyoruzz
ahahah bu benim o soruyor sürekliAhaaa aynı biz bunlarrr aynı yaşadığımız gibi yaşıyorsunuz bana diyodu artık bana daha birşey sorma suss
Mutlu olacaksam inşallah ne diyeyim yine üzülmeyim korkuyorum minnosomaminnnn canım benim rabbim tekrar tattırsın sana bu duyguyu parem