- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.841
Tam tersi diyorsunn hepte ben sorardımmahahah bu benim o soruyor sürekli
Banada gönderrrgöneririm be canın sağolsun canım benim
Yok kiz sevgulum yok 2 gundur uyuyorum ben dana gibi 2 hafta uyuyamadım ya acısını çıkarıyorum resmen yeni uyandimBoşver kızzz iyiyimm birşeyy yok hersey yolunda
Sen napiyosun sevgilinlemisin
hayırlısı olsun senin adına paremMutlu olacaksam inşallah ne diyeyim yine üzülmeyim korkuyorum minnosom
aynen şöyle yapalım böyle nasıl olur falan der sağolsunTam tersi diyorsunn hepte ben sorardımmama sorması iyi birşey senden habersiz iş etmiyor ona baksenn
gönderiirm canım dolaba asarsınBanada gönderrr
Yaaaaaa işteee üzülüp üzülüp duruyordunn otur aşağaa keyfine bakkk bende annemdeyimm eşim hiç susmaz onu yiyleim bunu içelim falanda filann oturtmazdı benii arada mesafe iyidirr özlesin azcukta beniiYok kiz sevgulum yok 2 gundur uyuyorum ben dana gibi 2 hafta uyuyamadım ya acısını çıkarıyorum resmen yeni uyandim
Korkma tatlim bu hayat tekte yaşanmıyor, Allahim senin karşına dogru insani çıkarır ıns cok mutlu olursun ömrün boyuncaMutlu olacaksam inşallah ne diyeyim yine üzülmeyim korkuyorum minnosom
Hehhh işte bizde öyleydik bu iyi birşeyy allah mutluluğuna daim etsin kuzuşummaynen şöyle yapalım böyle nasıl olur falan der sağolsun
Inşallah pınacim inşallah saolasinKorkma tatlim bu hayat tekte yaşanmıyor, Allahim senin karşına dogru insani çıkarır ıns cok mutlu olursun ömrün boyunca
Yaaa paremm senin için dua edicemm sen mutlu olmayı hakediyorsun nebiliyorsun aynısını yaşıyacağınıMutlu olacaksam inşallah ne diyeyim yine üzülmeyim korkuyorum minnosom
Elcinim saol bitanem ALLAH razı olsun bebeğimYaaa paremm senin için dua edicemm sen mutlu olmayı hakediyorsun nebiliyorsun aynısını yaşıyacağınıhepsi bir aynı değilkii ❤❤
BitanemmElcinim saol bitanem ALLAH razı olsun bebeğim
Hahaha kıymetini anlasin benimkide yarin gidiyor yok sonra artik 15 gun mu yok gecenki gibi aylar mi surerYaaaaaa işteee üzülüp üzülüp duruyordunn otur aşağaa keyfine bakkk bende annemdeyimm eşim hiç susmaz onu yiyleim bunu içelim falanda filann oturtmazdı benii arada mesafe iyidirr özlesin azcukta benii
amin hepimizin inşallahHehhh işte bizde öyleydik bu iyi birşeyy allah mutluluğuna daim etsin kuzuşumm
Hahahahah gergin etmee bak gördünn iyi olduHahaha kıymetini anlasin benimkide yarin gidiyor yok sonra artik 15 gun mu yok gecenki gibi aylar mi surerbaşlasın gergin günler
Atmadın o şeyleri kız bekliyorum yüzüm kalmadı artıkaman allahım
bransim özelde çalışabilecek bı branş değil mesleki branşta ogretmenimÖzel sektörde çalış kuzu ben kadının çalışıp üretmesinden yanayım şahsi fikrim tabi .. çocuk olduktan sonra bana evde oturmak çok zor geldi özlüyorum iş hayatını
Canim o kadar alakasız bölümlerde okuyanlari formasyon alip almayıp öğretmen yapiyorlar ki bence yanlış düşünüyorsun. Ogretmensin sonucta bunun butun eğitimlerini almışsın.bransim özelde çalışabilecek bı branş değil mesleki branşta ogretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?