- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.601
Hoşgeldin menekşemAyy burdada bi grup daha varmıskızlar dualarımız sızınle bolumunde genelde oldugum ıcın buraları yenı yenı keşfediyorum hosgörün
Alır canım alır...kendine düzenli bir beslenme planı yapman lazım.Dana gibi oldum insan 6 7 ayda 11 kilo alir mi
Seni tanıyorumAyy burdada bi grup daha varmıskızlar dualarımız sızınle bolumunde genelde oldugum ıcın buraları yenı yenı keşfediyorum hosgörün
ben tanımıyorum tanışalım mıHosbuldum parem
Sevindim kız burda olmanaHosbuldum parem
HosbuldumSeni tanıyorum
Menekşecim hoş geldin.
Minnosum tatlısın dua bölümünü idare ediyor arkadaş ordan tanistimben tanımıyorum tanışalım mı
O zaman relaks sıkıntı yok.Ay ablam yok ne tava geçirmesi,sağolsun o olmasa yemek yapanım yok. Rahimağzına dikiş atıldı erken doğumu önlemek için. Ondan yatıyorum
Aa soru mu bu minnoş tabikisiben tanımıyorum tanışalım mı
öyle mi benim hiç sohbetim olmadı kendisiyleMinnosum tatlısın dua bölümünü idare ediyor arkadaş ordan tanistim
Acı sevmezmis bu yakan sinekleraaa antepte yok o ablacım
hoşgeldin ben iyi yapmış parecim hher yerdeAa soru mu bu minnoş tabikisihos ben az cok profillerden biliyorum.. Nasılsın hatta nasılsınız kızlar Burayıda MssPARE nin izini takip ederek buldum
Bu aralar birz emekliye ayırdım kendimiMinnosum tatlısın dua bölümünü idare ediyor arkadaş ordan tanistim
acı sevmiyorlar bulmuşlar senin gibi tatlı kadını senden ayrılıyorlarAcı sevmezmis bu yakan sinekleraman olmasın tatlım.
Çay kahve içip sohbet mohbet geçinip gidiyoruz canım.Aa soru mu bu minnoş tabikisihos ben az cok profillerden biliyorum.. Nasılsın hatta nasılsınız kızlar Burayıda MssPARE nin izini takip ederek buldum
acı sevmiyorlar bulmuşlar senin gibi tatlı kadını senden ayrılıyorlar
Valla harika olmus kızlarÇay kahve içip sohbet mohbet geçinip gidiyoruz canım.ne iyi edip de geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?