- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.441
Amin canım cumlemizi insHahaahha gördümmmm allah senide güldürsün
Ay kafam kaldırma zki böyle şeyleri çabuk sıkılı r strese gerilim ,Bende deniyorum benimde birşey yok kuzu kuaföre git istersen hattaa iğneyle saç çoğalması için yapılıyormuş
Okadar çokmu dökülüyo hangi şampuan kullanıyosun ee olmadı ısırgan otu yagı all bende o işe yaradı aktardanAy kafam kaldırma zki böyle şeyleri çabuk sıkılı r strese gerilim ,
Zigavus 3 şişe bitirdimOkadar çokmu dökülüyo hangi şampuan kullanıyosun ee olmadı ısırgan otu yagı all bende o işe yaradı aktardan
Allah seni ne yapmasın ne güldürdü n beni bu halde bu nasıl PpCok guzel degil mitam beni anlatıyor mono rıza yaziyor bide üstünde.
Ozamann çok zorlama saçını rahat bırakk öylede ondan yapmışta olabilirrZigavus 3 şişe bitirdimbana mısın demedi artık korkuyor um bir hastalık mı var diye
Boşver kel kalmam yaOzamann çok zorlama saçını rahat bırakk öylede ondan yapmışta olabilirr
Eee heralde sende ne ye ne düşünüyorsun yanii bunları zorlama saçını fazlası zararrBoşver kel kalmam ya
Napiyosun guzellll cicegim
Seni düşündüm bitanem napiyo benim nickom gece çicegumm ruh ikizummNapiyosun guzellll cicegim
Ya Karadeniz turuna cikacaktik aksilikler oldu ona delleniyodumSeni düşündüm bitanem napiyo benim nickom gece çicegumm ruh ikizumm
Ooo karadeniz turu flnn rizeme de uğra haaaa yemyeşillYa Karadeniz turuna cikacaktik aksilikler oldu ona delleniyodumyeni rota oluşturuluyor diye navigasyon sesi çıkıyor kafamın içinde
Ayyy Karadenizli misinOoo karadeniz turu flnn rizeme de uğra haaaa yemyeşillheleki aydere mutlaka bayılırsın
Aşkolsun sana nasıl bilmezsinnAyyy Karadenizli misin
Yok canım benim .Aşkolsun sana nasıl bilmezsinn
Rizeliyimm ben gııı sendemi yoksa
Evet
Iyi geceler bitanemmm...Eveteşim yanımda.uyucam ama şimdi
Canım bende saçlarım için tedavi oluyorum o şampunlar bende hiç etki etmedi şuan her ay iğne vurduruyorım kafama ve şampuan hap sprey falan kullanıyorumZigavus 3 şişe bitirdimbana mısın demedi artık korkuyor um bir hastalık mı var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?