- 18 Kasım 2020
- 20.552
- 49.615
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.181
sonradan kullanırım abiyerle abartılı değilBunu görmemiştimm
BA YIL DIIMMMMMMMMM
Evet ya sütlüsüne bayılırım canımdibek kahvesine bene bayılırım birde menengiç hımmmmm olsada içsek dimi ablaElhan
Evet meloomm çok mantıklı kendime ayrı almıştım beyaz gelin ayakkabısı öyleee duruyo dolapta hicbirseyede giyilmiyoya satacam onusonradan kullanırım abiyerle abartılı değil
Bu sayfa bağımlılık sebebi nikocum...Canımı cektirdiniz kalkayim da yapayim bari .
Üşeniyorum da bı yandankim yikayacak şimdi kahve makinesini amaaan
Yaaaa yapp nolaarrrrrCanımı cektirdiniz kalkayim da yapayim bari .
Lotus Gümüş Saten Şeffaf Topuk Sandalet şunu da atayım, seçenek olsun .
Elçinim kullanmayip sakladigimiz her şey enerji kaybiymiş...hiç saklama sat hatta hediye et gitsin. Minimal yaşam enerji videolarına takmış durumdayım inan çok faydasını gördüm. Bolluk bereket yollarınİ kendi ellerimizle kapatıyoruz farkında olmadan...Evet meloomm çok mantıklı kendime ayrı almıştım beyaz gelin ayakkabısı öyleee duruyo dolapta hicbirseyede giyilmiyoya satacam onuama hatıra diye satmak istemiyorum amaaannnn dursun yerindee
Abla gene unuttun benii ben unutulcak kızmıyımmmAblaaammmmm çok özlediimm buyur gelll ❤❤
Nasılsınn herşey yolunda inşaallahhh
Kaç gündür canim cekiyor, kavanoz elimin altında, ama firsat bulup da yapamamistim yogunluktan yorgunluktanCanımı cektirdiniz kalkayim da yapayim bari .
Kadinlar kulübüne de dadandik topik sayesinde .Bu sayfa bağımlılık sebebi nikocum...afiyet olsun şimdiden.
içelim tabi gelirsen görüşelim tahmiste çok güzel tadı varEvet ya sütlüsüne bayılırım canımmenengiç kokusuyla tadıyla ve şifasiyla enfes bir kahvedir. Tahmis' te içelim mi
Seni kiracagima kafamı duvara sürter kıvılcım çıkarırım yapayım beeYaaaa yapp nolaarrrrr
amin güzel yüreklim benim atıcam etiketlerim adanayı arım gelim bekleyinCok tatli ayakkabı minnoooş elbiseyi de gönderince etiketle beni sosyal'le beraberMinnosprenses Elhan ablanın dileğine yürekten katiliyorum, huzurlu masallar gibi yasayin.
Dimi abla doğru diyorsunn bigün satarım ozaman ben yada en ihtiyaç olana gönderirimmElçinim kullanmayip sakladigimiz her şey enerji kaybiymiş...hiç saklama sat hatta hediye et gitsin. Minimal yaşam enerji videolarına takmış durumdayım inan çok faydasını gördüm. Bolluk bereket yollarınİ kendi ellerimizle kapatıyoruz farkında olmadan...
Ne güzel söz olmuşKaç gündür canim cekiyor, kavanoz elimin altında, ama firsat bulup da yapamamistim yogunluktan yorgunluktan
Hatta benim şu sözüm vardir, "yorgunluk kahvesi yapamayacak kadar yorgunum işlerin sonunda."
Bugün boşluk buldum yapabildim şükür, icim rahatladi
Yaaaaa nickomm seni yerriimmm bekliyorummmmSeni kiracagima kafamı duvara sürter kıvılcım çıkarırım yapayım bee
Canımın içi bildirimlerim ayıptır söylemesi pek bereketliAblaaammmmm çok özlediimm buyur gelll ❤❤
Nasılsınn herşey yolunda inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?