Kızlar hattım Turkcell de.taahhut bugün bitiyor numara taşıma işlemi baslattim türk telekoma Buralarda sıkıntısız /türk Telekom

Sormak istediğim şu .
Altı güne numaranoz taşınmış olur dendi tamam peki ama taahhüt paket filan bugün bittiği için ben 6 gün daha Turkcell de kalmış olacagim
Ne kadarlık fatura gelir
Gün bazlı mi

Ne nasıl olur ?

Dakika sms ve mobil veri kullanmazsan ödeme yapmak zorunda kalmazsın WhatsApp Instagram kullan wifi ile

Bende gece hemen hattımı çıkarayım diye düşündüm wifi açık zaten. Wifiden iletişim filan..ucak moduna güvenemiyorum.
Dakika sms ve mobil veri kullanmazsan ödeme yapmak zorunda kalmazsın WhatsApp Instagram kullan wifi ile

Yazık hiç tanıdik bı kedi degil aslında ama

---- yaaaaa.ayyy deyince ben hemen kafasını kaldırdı seveyim diye yavrum benim.ayni benim gibi

Ne güzelde sevdiriyor kendinii ❤❤ Jou

Yazık hiç tanıdik bı kedi degil aslında ama

---- yaaaaa.ayyy deyince ben hemen kafasını kaldırdı seveyim diye yavrum benim.ayni benim gibi

Ne güzelde sevdiriyor kendinii ❤❤ Jou
Dogrudur kızzz sevgiye ihtiyacı vardı o biz gibiii kocadan ilgi sevgi bekliyoruzz bazen odun çıkıyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…