- 17 Ocak 2020
- 28.131
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.860
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.961
Dakika sms ve mobil veri kullanmazsan ödeme yapmak zorunda kalmazsın WhatsApp Instagram kullan wifi ileKızlar hattım Turkcell de.taahhut bugün bitiyor numara taşıma işlemi baslattim türk telekoma Buralarda sıkıntısız /türk Telekom
Sormak istediğim şu .
Altı güne numaranoz taşınmış olur dendi tamam peki ama taahhüt paket filan bugün bittiği için ben 6 gün daha Turkcell de kalmış olacagim
Ne kadarlık fatura gelir
Gün bazlı mi
Ne nasıl olur ?
Dakika sms ve mobil veri kullanmazsan ödeme yapmak zorunda kalmazsın WhatsApp Instagram kullan wifi ile
Allah'ım senin sunumlarını severim ben ne güzel görünüyorBenim evimde annemle son kahvemizz bugün evine gidiyorrEki Görüntüle 2882710
Gell beraber olsunn paremm oysssssAllah'ım senin sunumlarını severim ben ne güzel görünüyor
Az evvel elimin altında 4.5 taneydiler çok seviyorummmmKedicik severelere buraya alayim bariiii halama kavuştumm kedisi vardı demiştim size atiyim dediimm bakuunn
Minnosprenses burası kahve yeri ama kedicik severleri var burda onlara atıyim dedim iyi etmişum dimi
BlueBerry4268 Mi-Ok Yun size bakıyo ismide nino Eki Görüntüle 2883066
Aaa sendemi bilmiyodum kızzAz evvel elimin altında 4.5 taneydiler çok seviyorummmm
Kedicik severelere buraya alayim bariiii halama kavuştumm kedisi vardı demiştim size atiyim dediimm bakuunn
Minnosprenses burası kahve yeri ama kedicik severleri var burda onlara atıyim dedim iyi etmişum dimi
BlueBerry4268 Mi-Ok Yun size bakıyo ismide nino Eki Görüntüle 2883066
Şişttt diyorum hemen baktı cektim anınd abakışlara bakHahaha çok tatlı yaaakendisine bir adet yuvarlak gözlük tavsiye ediyorum. Top sakallı entelektüel bir amcaya benziyor
Şişttt diyorum hemen baktı cektim anınd abakışlara bak
Hee kızzz alsam çok tırmanıyor üstümde tırnakları çok çabuk büyüyorrTam mıncırmalık ağzı yüzü ne ovuşturulur onun kocaman birde sana cevap verene kadar tüm stres gider sende
Çok tuhaf bı tesadüf oldu sana yazarken kedi geldi .bende resimledim hemen atayım sana diyeAaa sendemi bilmiyodum kızz
Ne güzelde sevdiriyor kendinii ❤❤Çok tuhaf bı tesadüf oldu sana yazarken kedi geldi .bende resimledim hemen atayım sana diye
Dogrudur kızzz sevgiye ihtiyacı vardı o biz gibiii kocadan ilgi sevgi bekliyoruzz bazen odun çıkıyolarrYazık hiç tanıdik bı kedi degil aslında ama
---- yaaaaa.ayyy deyince ben hemen kafasını kaldırdı seveyim diyeyavrum benim.ayni benim gibi
Ne güzelde sevdiriyor kendinii ❤❤Jou
Ateşle yaklaşDogrudur kızzz sevgiye ihtiyacı vardı o biz gibiii kocadan ilgi sevgi bekliyoruzz bazen odun çıkıyolarr
Senin le çok dogru dürüst konuşamadık sen nasılsın neelr yapiyosun nickoAteşle yaklaşodunu ateş haklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?