• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke benimde olsaaaaa
Kız çok kolay yapmaakk
Tarifi var mı efenim?
Tabi kii. Kahveyi (granül olur gold tarzı olur filtre olabilir) yapıyorum suyla soğuyunca buz kalıbına döküp donduruyorum. 3 4 istenilen yoğunluğa göre kahveli buz küpü bardağa üstüne süt döküyorum. Köpürtülmüş olabilir süt birazcık ılık veya oda sıcaklığında olursa daha iyi buzlar hemen gevşiyor diğer türlü biraz beklemek gerekebiliyor. Üstüne de evde kaymaklı dondurma vardı onu koydum. Çok kolay yani ☺️☺️

Böyle donduruyorum clara clara

Eklentiler

• 50809F80-DE6A-473F-9910-4689F07C1710.jpeg
    50809F80-DE6A-473F-9910-4689F07C1710.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 15
  • Beğen
Reactions: Jou
Buruk bir günaydın diyorum :cry:
Jouma noldu böyle...bdv den mi acaba?
Abla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana oldu🙄🙄
Cinsellik bölümünden anla 😂😂 yorumuna çok güldüm 😂😂@jou
Gül gül sana gülmek çok yakışıyor zaten moralsizdib iyi geldii hele dimiii meloo😒🤣
Günaydın sabah kahvesi içmezsem duran arabaya çarpıyorum ben 🙃
Eki Görüntüle 2881694
Merhaba canım hoşgeldiin ❤
Beni kahvede tutmuyor artıkk ama afiyet olsun😊
Karpuz çekirdeği ve leblebi eşiğinde 🥰Eki Görüntüle 2881737
Oyyşş leblebi eşliğinde yerimm senide yerimm😍
Afiyet olsun minnoşuumm❤❤
Afiyet olsub bize 😍
Afiyet olsun kuzuummm😍
Sabah merak edip mesajlarına baktım. Vermekle ilgili bir ifadesi vardı ben de güldüm. Bunun için mi şikayet edilmiş... :KK51:
😒😒
bende güldüm abla oradakiler şikayet ettiyse :confused:
🤣 bak hala gülüyor iyi güldun he arkamdan🤪🤪
Bazen insan dayanamıyor söylüyor..:işsiz:hem yapıp hem dertleniyorlar bunlar da
Hiç sorma ablaa bide kimseyede yorum yapmadım uzamasın konu diye ve sustukça halada uzatıyolarr halada kimse bulamıyo ne yazıcağını herkes gelmiş bana sarıyor resmen şok geçirdim konuşsamda ban konuşmasam ban😒
ayyy evet abla yaptıysan yaptın git yap bunu dert ettinde geldin burada konuşuyorsun ya:işsiz:
🥺🥺
Olan bizim kıza oluyor işte :KK43:
😒😒
aynen abla ama oda dusun misafiri vardı bak ne geziyor oralarda Jou Jou :KK4:
Hahahahahahaa yaaaa bak gelmiş hele ortalığı karıştırıyor 😡😡😡😡
Misafiriyle daha cok ilgilenmek için mi yaptı yoksa
Jou Jou :KK20:
Yaaa ablaaa hahahah vallahiii uykuya giriyodum iki dk bi bakıyim dedim gece gece şeytana uyudum yazdıysamda yazdım 🤭🤭
bilinsizce banlanmış 😂
🤣🤣
Sağ ol mavişim :KK60: 2. aşımı oldum geldim eşime ağız tadıyla bir naz yapamadım hiçbir yan etkisi yok :KK14::KK14:
Ablacımm hayırlısı olsun yaa olsunn abla ağrısı çok kötüymüş bunun yaşamaman bile iyi oldu boşver ❤❤
İnşallah gelmezse cok üzülürüm 😑
Geldiimm bitanemm üzülme kıyamamm❤❤
Ben ailemden 3 kisi sevdiğim 2 kisiyi kaybettim. O yuzden yan etkiyi düşünmeyi bıraktım.
Pinacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahh sen çok güçlü bi kadınsın nelerle atlattınn❤❤
Topik bugun çok sessiz 😂😂 joum yok ondan herhalde 😑😑
Seni yeriiimmm❤❤
kahve kelimesini gördüm devamını okuyamadım :) yoruma geldim :)
Iyi yapmışsın hem kahve içiyoruz kahve değil nescafe olur detox çayı olur hersey serbest 😊😊

Abla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana oldu🙄🙄

Gül gül sana gülmek çok yakışıyor zaten moralsizdib iyi geldii hele dimiii meloo😒🤣

Afiyet olsun kuzuummm😍

😒😒

Hiç sorma ablaa bide kimseyede yorum yapmadım uzamasın konu diye ve sustukça halada uzatıyolarr halada kimse bulamıyo ne yazıcağını herkes gelmiş bana sarıyor resmen şok geçirdim konuşsamda ban konuşmasam ban😒

🥺🥺

😒😒

Yaaa ablaaa hahahah vallahiii uykuya giriyodum iki dk bi bakıyim dedim gece gece şeytana uyudum yazdıysamda yazdım 🤭🤭

🤣🤣

Ablacımm hayırlısı olsun yaa olsunn abla ağrısı çok kötüymüş bunun yaşamaman bile iyi oldu boşver ❤❤

Pinacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahh sen çok güçlü bi kadınsın nelerle atlattınn❤❤

Seni yeriiimmm❤❤

Iyi yapmışsın hem kahve içiyoruz kahve değil nescafe olur detox çayı olur hersey serbest 😊😊
Beni en çok güldüren sensin 😂😂

• Komik
Kız çok kolay yapmaakk

Tabi kii. Kahveyi (granül olur gold tarzı olur filtre olabilir) yapıyorum suyla soğuyunca buz kalıbına döküp donduruyorum. 3 4 istenilen yoğunluğa göre kahveli buz küpü bardağa üstüne süt döküyorum. Köpürtülmüş olabilir süt birazcık ılık veya oda sıcaklığında olursa daha iyi buzlar hemen gevşiyor diğer türlü biraz beklemek gerekebiliyor. Üstüne de evde kaymaklı dondurma vardı onu koydum. Çok kolay yani ☺️☺️
Teşekkür ederim ❤️

Şeker evde değilim de ondan dedim 🤦

Bende hiç buz katmadan soğuk sütle çırpıp ustune dondurma koyuyordum.
Bide senin buzlu tarifini deneyeyim dişlerim dayanirsa🤩
Aa onu bilmiyordum canım 🙄

çırpınca da güzel oluyormu soğuk soğukmu çırpıyorsun 😍

• Beğen
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:Abla yaaa buneydi başıma gelen konu ya girdim girdim o gidiş o gidiş kimseye hakaretim yok cvp ta vermedim konu uzamasın daha fazla diye gene olan bana oldu🙄🙄

Afiyet olsun kuzuummm😍

😒😒

🥺🥺

😒😒

🤣🤣

Seni yeriiimmm❤❤

Jou gelmis :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Cok teşekkürler canim

• Muhteşem
Aa onu bilmiyordum canım 🙄

çırpınca da güzel oluyormu soğuk soğukmu çırpıyorsun 😍
İki kaşık sade dondurma süt kahveyi çırpıyorum.bardaga dolduruyorum .
Üstüne de senin yaptığın gibi dondurma koyuyorum tekrar.
Bence çok güzel oluyor ama aklına milkshake yoğunluğu gelmesin Öyle bişey değil .

Bı ara esin evdeyken dene de sevmezsen ona kakalarsin çöpe gitmesin😂😂😂

İki kaşık sade dondurma süt kahveyi çırpıyorum.bardaga dolduruyorum .
Üstüne de senin yaptığın gibi dondurma koyuyorum tekrar.
Bence çok güzel oluyor ama aklına milkshake yoğunluğu gelmesin Öyle bişey değil .

Bı ara esin evdeyken dene de sevmezsen ona kakalarsin çöpe gitmesin😂😂😂
Aaa güzel olur sanki deniyim ben onu 😍
Ahahha son cümleye bayıldım artıklar eşlere :KK70::KK70::KK70:

E Zaten neyi yiyemiyosan, hatta yiyosan bile atlıyorlar yemeye 😅😅😅
Dünkünün fotosunu atmıştım ona da gelince o nee yaptığın bana da yap ondan seninki canda benimki değilmi diyor :KK70: :KK70: :KK70:
ben şekersiz içerim normalde şrker koyayımmı diyorum kendine nasıl yaptıysan aynısından yap diyor :KK70::KK70::KK70:

Back