• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hattım Turkcell de.taahhut bugün bitiyor numara taşıma işlemi baslattim türk telekoma Buralarda sıkıntısız /türk Telekom 😅

Sormak istediğim şu .
Altı güne numaranoz taşınmış olur dendi tamam peki ama taahhüt paket filan bugün bittiği için ben 6 gün daha Turkcell de kalmış olacagim
Ne kadarlık fatura gelir
Gün bazlı mi

Ne nasıl olur ?

Kızlar hattım Turkcell de.taahhut bugün bitiyor numara taşıma işlemi baslattim türk telekoma Buralarda sıkıntısız /türk Telekom 😅

Sormak istediğim şu .
Altı güne numaranoz taşınmış olur dendi tamam peki ama taahhüt paket filan bugün bittiği için ben 6 gün daha Turkcell de kalmış olacagim
Ne kadarlık fatura gelir
Gün bazlı mi

Ne nasıl olur ?
Dakika sms ve mobil veri kullanmazsan ödeme yapmak zorunda kalmazsın WhatsApp Instagram kullan wifi ile 😃

Bende gece hemen hattımı çıkarayım diye düşündüm wifi açık zaten. Wifiden iletişim filan..ucak moduna güvenemiyorum.
Dakika sms ve mobil veri kullanmazsan ödeme yapmak zorunda kalmazsın WhatsApp Instagram kullan wifi ile 😃

Benim evimde annemle son kahvemizz bugün evine gidiyorr:KK42:
20210705_120218.jpg

Yazık hiç tanıdik bı kedi degil aslında ama

---- yaaaaa.ayyy deyince ben hemen kafasını kaldırdı seveyim diye 🥺🥺🥺yavrum benim.ayni benim gibi 😂😂😂😂

Ne güzelde sevdiriyor kendinii ❤❤😍 Jou Jou

Yazık hiç tanıdik bı kedi degil aslında ama

---- yaaaaa.ayyy deyince ben hemen kafasını kaldırdı seveyim diye 🥺🥺🥺yavrum benim.ayni benim gibi 😂😂😂😂

Ne güzelde sevdiriyor kendinii ❤❤😍 Jou Jou
Dogrudur kızzz sevgiye ihtiyacı vardı o biz gibiii kocadan ilgi sevgi bekliyoruzz bazen odun çıkıyolarr🙄🙄😀😀

Back