- 18 Kasım 2020
- 20.551
- 49.611
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.001
YAĞIŞ VARMIŞAayyu bugun havalar çok kötü istnabuldayımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAĞIŞ VARMIŞAayyu bugun havalar çok kötü istnabuldayımmm
Günaydın kuzucuk
Şükür iyiyim bitanem
kız topla topla bitmedi eşyanTarçınlı siyah çay içtim.
Bu da yeşil çayım
Günaydın olsun sizlere bizlere
(Fonda yine koliler)Eki Görüntüle 2883460
Toplamıyom ki ay.kız topla topla bitmedi eşyan
afiyet olsun canım benim
hadi inşallah ben çeyizi ne yapıcam bilmiyorumToplamıyom ki ay.
Az topluyom.
Az kaldı gidecez inş.
Ne zamandi canim düğün?hadi inşallah ben çeyizi ne yapıcam bilmiyorum
Kız niye cagirmiyon düğüne gelirdik pilav yemeyeNe zamandi canim düğün?
Bizim bu hafta düğün var. Kaynım evleniyor. Elti geliyor bana.
ekimde canım tarih yok hayırlı olsun canımNe zamandi canim düğün?
Bizim bu hafta düğün var. Kaynım evleniyor. Elti geliyor bana.
ojede kurban afiyet olsun bebeğim
ne pilavı kız nasıl oluyorKız niye cagirmiyon düğüne gelirdik pilav yemeye
Konya düğün yemekliyse etli.pirinc.pialvi verilir konyalılar yemek demez pilava gideceğiz derne pilavı kız nasıl oluyor
Sagolcanimin ici minnosum❤ojede kurban afiyet olsun bebeğim
yaaa zerde nasıl oluyor ben bilmem .bizim düğünlerdeKonya düğün yemekliyse etli.pirinc.pialvi verilir konyalılar yemek demez pilava gideceğiz der
Sırayla yoğurt çorbası etli pirinç pilavı bamya çorbası zerde.irmik helvası tekrar etli.pirinc pilavı verilir kaşık kaşık yenir keyifli olur
clara kız düğün yemeklimi olucak
Zerde tatlı ben çok severim pirinçle yapılıyor pirinci haşlıyor sun şekerli suyla içine.gulsuyu karanfil safran atıyorsun nefis.olur hafif tatlidiryaaa zerde nasıl oluyor ben bilmem .bizim düğünlerde
Yeter da paree herkes ustume gekdii son biri daha yazarsa yazcam dedim ve yazdim sakince yazdim hatta biliyorsunnJou kuzum gel buraya yine ban alma boşver açıklama yapma artık herkese
Yazma canım yazma sen yazdin ban yedim cezanı çektin boşver yazan yazsın açıklama yaptıkça üstüne gelirlerYeter da paree herkes ustume gekdii son biri daha yazarsa yazcam dedim ve yazdim sakince yazdim hatta biliyorsunn
Evettt bu sondu daha yazmicam yani bunun ustunede yazarsa artik pessYazma canım yazma sen yazdin ban yedim cezanı çektin boşver yazan yazsın açıklama yaptıkça üstüne gelirler