- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.443
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.861
Gunaydın parecim nasılsın iyimisn
Iyiyim hemsom sen nasılsın tatlımgünaydın güzel parem
Minnoscumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın parecim nasılsın iyimisn
Iyiyim hemsom sen nasılsın tatlımgünaydın güzel parem
Valla iyiyim canım kahvaltı yapiyorumIyiyim hemsom sen nasılsın tatlım
Minnoscumm
Sabah merak edip mesajlarına baktım. Vermekle ilgili bir ifadesi vardı ben de güldüm. Bunun için mi şikayet edilmiş...Cinsellik bölümünden anla yorumuna çok güldüm @jou
bende güldüm abla oradakiler şikayet ettiyseSabah merak edip mesajlarına baktım. Vermekle ilgili bir ifadesi vardı ben de güldüm. Bunun için mi şikayet edilmiş...
Afiyet olsun minnoşum... karpuz çekirdeğinin kokusu geldi yaKarpuz çekirdeği ve leblebi eşiğinde Eki Görüntüle 2881737
Bazen insan dayanamıyor söylüyor..hem yapıp hem dertleniyorlar bunlar dabende güldüm abla oradakiler şikayet ettiyse
ayyy evet abla yaptıysan yaptın git yap bunu dert ettinde geldin burada konuşuyorsun yaBazen insan dayanamıyor söylüyor..hem yapıp hem dertleniyorlar bunlar da
Olan bizim kıza oluyor işteayyy evet abla yaptıysan yaptın git yap bunu dert ettinde geldin burada konuşuyorsun ya
bilinsizce banlanmış
Afiyet olsun canımValla iyiyim canım kahvaltı yapiyorum
Sağol ablam nasılsın iyimisinAfiyet olsun canım
Mınnoş jou gelmiyecekmibilinsizce banlanmış
bilgim yok canım sürer bir iki günMınnoş jou gelmiyecekmi
Sağ ol mavişim 2. aşımı oldum geldim eşime ağız tadıyla bir naz yapamadım hiçbir yan etkisi yokSağol ablam nasılsın iyimisin
Anladımbilgim yok canım sürer bir iki gün
pazarresi gelir inşallah canımAnladım
Valla ben evdeyim aşı olmadım mecbur mu da aşı yapmak yoksa sadece meslek sahibi kisiler mi oluyorSağ ol mavişim 2. aşımı oldum geldim eşime ağız tadıyla bir naz yapamadım hiçbir yan etkisi yok
İnşallah gelmezse cok üzülürümpazarresi gelir inşallah canım