- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.604
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.881
üyelik iptali değil ya canım ban yemiş gelirİnşallah gelmezse cok üzülürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üyelik iptali değil ya canım ban yemiş gelirİnşallah gelmezse cok üzülürüm
Bende öyle sandım valla iyi o zaman sevindim gelir pazartesiyeüyelik iptali değil ya canım ban yemiş gelir
İsteyen herkes oluyor sen olmayi istemiyor musunValla ben evdeyim aşı olmadım mecbur mu da aşı yapmak yoksa sadece meslek sahibi kisiler mi oluyor
aynen canımBende öyle sandım valla iyi o zaman sevindim gelir pazartesiye
Acıkcası korkuyorumİsteyen herkes oluyor sen olmayi istemiyor musun
aynen canım
Ah canım ya igne korkusu kiyamam sana. Eger igne korkusu yüzünden ise Allah korusun ya hasta olursanda onun cok fazlasını yaparlarsa. Minicik igne 1.5 cm var yokAcıkcası korkuyorum
Ah canım ya igne korkusu kiyamam sana. Eger igne korkusu yüzünden ise Allah korusun ya hasta olursanda onun cok fazlasını yaparlarsa. Minicik igne 1.5 cm var yok
Canim yan etkilerden hepimiz korkuyoruz tabiki sadece kısırlık yapmadigi kesinleşti hatta değerleri normalin üstüne çıkardığı, kisirliga hastalığın kendisi yol açıyormuş, asi degil.İgneden değil canım ya yan etki yaparsa yada iğneden hastalanirsam kısırlık felan yapiyormuymuş ne bende bide pko var iste bir sürü sürü takıntı dusünce tamamen zorunlu olana kadar yaptırmak istemiyorum
Başın sağolsun canım Rabbim mekanlarını cennet. EylesinBen ailemden 3 kisi sevdiğim 2 kisiyi kaybettim. O yuzden yan etkiyi düşünmeyi bıraktım.
Amin canım teşekkürlerBaşın sağolsun canım Rabbim mekanlarını cennet. Eylesin
Mecbur degil tabi ki...tercih meselesi canım ..okulda olduğumuz için risk almak istemedim.Valla ben evdeyim aşı olmadım mecbur mu da aşı yapmak yoksa sadece meslek sahibi kisiler mi oluyor
Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Ben de yan etkiyi düşünmedim.Ben ailemden 3 kisi sevdiğim 2 kisiyi kaybettim. O yuzden yan etkiyi düşünmeyi bıraktım.
Yani sizler daha risk altındasınız yaptırman iyi olmuş ablamMecbur degil tabi ki...tercih meselesi canım ..okulda olduğumuz için risk almak istemedim.
Yağmur mu yağıyor? Yada yağacak ☁☁☁clara BlueBerry4268 ne oluyor gök gürültüsü neydi öyle anam anam korktum biraz uzandım uykumun arasında nasıl ses geldi
Kız heryeri sel götürdü nasıl.simsekler caktiYağmur mu yağıyor? Yada yağacak ☁☁☁