• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hee çay masası kurulcaktı ondan 😂

Ahh ne keyifli içilirr o kahve manzarada müthiş 😍
ooyyy gelll :KK68:
Ben katılmadım parem henüz oralara atılmadım daha 😂

Accık ucundan alak yaaahh ☹️☹️ çok güzel duruyor baksana 😋😋
ooyyyşşş sen hamüşsünn kıyamamm o mercimeğeeeeee hadi all all başkada kimseye verme haa hepsi seninn küçücüğüme geldinnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Böyle olunca üzülüyorum ya elçinim
biliyorum kuzummm çok zor bide gitceksin ayrılcaksın annende seni çok iyi anlıyorum
ama çok mutlu olcaksın eminim bende böyleydimm çok konuşmadıkk etmezdikk
birbirimizi görmüyoruz etmiyoruzz diye dahada bi uzaklık olmuştu
ama evlenince inan düzeliyo

ooyyyşşş sen hamüşsünn kıyamamm o mercimeğeeeeee hadi all all başkada kimseye verme haa hepsi seninn küçücüğüme geldinnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

biliyorum kuzummm çok zor bide gitceksin ayrılcaksın annende seni çok iyi anlıyorum
Papucum damda ya resmen 😂😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou

Bak 4 aydır görüşmüyoruz insan gelim falan der

Olsunn düğün telaşı var yol parasına kadar bile insan düşünüyor kuzum öyle karamsar düşünmemek lazımm❤❤ evi halletmeye çalışıyor düğün telaşı var olur böyle tatsızlıklar meloomm Minnosprenses Minnosprenses
Doğru diyosun
Çok mutlu olsunlar ♥️♥️♥️

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back