- 25 Ağustos 2019
- 61.366
- 115.039
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.821
ooyyy gelllHee çay masası kurulcaktı ondan
Ahh ne keyifli içilirr o kahve manzarada müthiş
ooyyyşşş sen hamüşsünn kıyamamm o mercimeğeeeeee hadi all all başkada kimseye verme haa hepsi seninn küçücüğüme geldinnnBen katılmadım parem henüz oralara atılmadım daha
Accık ucundan alak yaaahhçok güzel duruyor baksana
biliyorum kuzummm çok zor bide gitceksin ayrılcaksın annende seni çok iyi anlıyorumBöyle olunca üzülüyorum ya elçinim
Papucum damda ya resmenooyyy gelll
ooyyyşşş sen hamüşsünn kıyamamm o mercimeğeeeeee hadi all all başkada kimseye verme haa hepsi seninn küçücüğüme geldinnn
biliyorum kuzummm çok zor bide gitceksin ayrılcaksın annende seni çok iyi anlıyorum
ama çok mutlu olcaksın eminim bende böyleydimm çok konuşmadıkk etmezdikk
birbirimizi görmüyoruz etmiyoruzz diye dahada bi uzaklık olmuştu
ama evlenince inan düzeliyo
oo daha mercimek kadar oyyşşş ne severdim şimdi karnınııPapucum damda ya resmen
Bak 4 aydır görüşmüyoruz insan gelim falan derooyyy gelll
ooyyyşşş sen hamüşsünn kıyamamm o mercimeğeeeeee hadi all all başkada kimseye verme haa hepsi seninn küçücüğüme geldinnn
biliyorum kuzummm çok zor bide gitceksin ayrılcaksın annende seni çok iyi anlıyorum
ama çok mutlu olcaksın eminim bende böyleydimm çok konuşmadıkk etmezdikk
birbirimizi görmüyoruz etmiyoruzz diye dahada bi uzaklık olmuştu
ama evlenince inan düzeliyo
ee artık evlenicezz sonuçta 3 ay kaldı diyodurr şurda oyüzden düşünmüyor onuBak 4 aydır görüşmüyoruz insan gelim falan der
Akafası kırılsın inşallahee artık evlenicezz sonuçta 3 ay kaldı diyodurr şurda oyüzden düşünmüyor onu
gidelimm kıralum kafasınıııAkafası kırılsın inşallah
haa şöyle oll yaaa kıralım tabii o kim oluyoda benim melomuu üzeyyyKıralım vallah
Patlıcanlı ıspanaklı patatesli peynirli çörek (böbrekte diyen var ) yaptimmmm
Adana uzakta değil halbukiBak 4 aydır görüşmüyoruz insan gelim falan der
Canım joumm yaaaoo daha mercimek kadar oyyşşş ne severdim şimdi karnınıı
Ohaaa 4ü birden karişıkmı yaptin ayrı ayrı mıPatlıcanlı ıspanaklı patatesli peynirli çörek (böbrekte diyen var ) yaptimmmm
Olsunn düğün telaşı var yol parasına kadar bile insan düşünüyor kuzum öyle karamsar düşünmemek lazımm❤❤ evi halletmeye çalışıyor düğün telaşı var olur böyle tatsızlıklar meloommAdana uzakta değil halbuki
Ayrı ayrı bebegimOhaaa 4ü birden karişıkmı yaptin ayrı ayrı mı
Doğru diyosunOlsunn düğün telaşı var yol parasına kadar bile insan düşünüyor kuzum öyle karamsar düşünmemek lazımm❤❤ evi halletmeye çalışıyor düğün telaşı var olur böyle tatsızlıklar meloommMinnosprenses
Hahahah oyle bi yazdinki karisik gibiAyrı ayrı bebegim
Cinsellik bölümünden anlaBuruk bir günaydın diyorum
Jouma noldu böyle...bdv den mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?