- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.781
Nasıl vantin joumm ondan alırım bende klima iş yerinde kullanırken baş ağrısı yapıyordu zaten yine de sıcaklarda dayanamayıp baktımVentilatör all canoooo bende var ve aynı klima gibi odada esiyo misss gibiii
Ooyyy kiyamam sana beeeee
kendi evimdede klima var amaVentilatör all canoooo bende var ve aynı klima gibi odada esiyo misss gibiii
Ooyyy kiyamam sana beeeee
Cok guzelll zaten sagsola ceviriyo heryeri sogutuyo basin agridimi kapatirsin enazindan salon serinleniyor cokNasıl vantin joumm ondan alırım bende klima iş yerinde kullanırken baş ağrısı yapıyordu zaten yine de sıcaklarda dayanamayıp baktım
Vayyy anasını beeeeekendi evimdede klima var ama
AhahahahahhCok guzelll zaten sagsola ceviriyo heryeri sogutuyo basin agridimi kapatirsin enazindan salon serinleniyor cok
Vayyy anasını beeeee
Sizin oralarda normaldir ama buraya kadar çok daha sıcak oluyorkendi evimdede klima var ama
Trendyola bakıyorum şincikCok guzelll zaten sagsola ceviriyo heryeri sogutuyo basin agridimi kapatirsin enazindan salon serinleniyor cok
Vayyy anasını beeeee
Indirimler vardir mutlakaaSizin oralarda normaldir ama buraya kadar çok daha sıcak oluyor
Trendyola bakıyorum şincik
Evet canımSizin oralarda normaldir ama buraya kadar çok daha sıcak oluyor
Trendyola bakıyorum şincik
Bende kol böreği yaptımEve geldim sigara böreği sardımotur be kadın
Buldum bir iki tane joumm vercem birini
Otursana be kadın hep çalışırsınEve geldim sigara böreği sardımotur be kadın
Bende hiçbirşey yapmadım çok verimli bir gündüBende kol böreği yaptım
En güzeli sebze sebze ara verelim dedim bugün böyleBende hiçbirşey yapmadım çok verimli bir gündü
Bayılırım böreklere ellerinize sağlıkEn güzeli sebze sebze ara verelim dedim bugün böyle
Afiyet olsun şifa olsun bal perimmBayılırım böreklere ellerinize sağlıkMinnosprenses
Benimde dünden artmıştı yemeklerin ondan bi salata yaptım o kadar
Hepimize inşallah paremmAfiyet olsun şifa olsun bal perimm
Aynıı ben bu meloo marifetlisin kızımmm❤❤Eve geldim sigara böreği sardımotur be kadın
Aaaaa süperrrrBuldum bir iki tane joumm vercem birini
Otursana be kadın hep çalışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?