- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.014
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.801
Ne zaman atceeeennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman atceeeennn
Pazar günü canımNe zaman atceeeennn
Merak landımmmmmPazar günü canım
Bütün tepsi benim oldu kümseye vermem haa pareee hic affetmemmBöreğim pisti hadım gelin yiyelim
Eki Görüntüle 2881594
Bal perim send3.mi katiliyorsun yarışmayaNe zaman atceeeennn
Senin olsun kuzum bitanemBütün tepsi benim oldu kümseye vermem haa pareee hic affetmemm
Nere gitti bu ikisi
deli edecekler bunlarrr benii delii bi varla bi oyk aradı bunlar yaaaNere gitti bu ikisi
Afiyet olsun canım benimAnnemle akşam kahvesii❤❤Eki Görüntüle 2881583
Nişanlımı aradım da yine sinirlerimi bozdu kapattımNere gitti bu ikisi
düğün yaklaşıyor daha çook kavga etceksinizz biz çok kavga ettik çok ama evlendikNişanlımı aradım da yine sinirlerimi bozdu kapattım
beraber olsun balımmmmmmmmAfiyet olsun canım benim
Sinirlerim çok bozuldu ben yatcam kızlar iyi akşamlardüğün yaklaşıyor daha çook kavga etceksinizz biz çok kavga ettik çok ama evlendik
geçicek bitanemm olur böyle şeyler yaa niye daralıyosun hemennSinirlerim çok bozuldu ben yatcam kızlar iyi akşamlar
Rabbim kalbime ferahlık versingeçicek bitanemm olur böyle şeyler yaa niye daralıyosun hemenn
düğün yaklaşıyor evler fln derken stresli bigün stresten insan geriliyo daha çok herkes birşey diyordur ona
oda sana patlıyor aldırma
Amiinnnnnnn benim güzel kuzumm yapma sen güçlü bi kadınsınnRabbim kalbime ferahlık versin
Hee çay masası kurulcaktı ondan
Ahh ne keyifli içilirr o kahve manzarada müthişAnnemle akşam kahvesii❤❤Eki Görüntüle 2881583
Ben katılmadım parem henüz oralara atılmadım dahaBal perim send3.mi katiliyorsun yarışmaya
Accık ucundan alak yaaahh çok güzel duruyor baksana
Böyle olunca üzülüyorum ya elçinimAmiinnnnnnn benim güzel kuzumm yapma sen güçlü bi kadınsınn
hani akreptiiinn hanii üzülmemm etmemm diyodunn
nerdeee senin bu akrebiinnn
dövecem haaaa