- 27 Mart 2019
- 30.115
- 110.374
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım paremmmm
Aaa falın çıktıEki Görüntüle 2881483 falım da bile düğün var![]()
ahahahah bende görünce şaşırdım çıktı ilk defa normalde saçma şeyler yazarAaa falın çıktı![]()
Denk geldi tamda sanaahahahah bende görünce şaşırdım çıktı ilk defa normalde saçma şeyler yazar![]()
çıktı vallahaaaVallahii çiktı falınnn![]()
Yok kızz buralardayım yine çok sıcak bastırdı yuvarlanıyoeum yerlerde
olabilir sıcaklar basıyor
Aaahahahah yaaaa ama ben seni yerimmYok kızz buralardayım yine çok sıcak bastırdı yuvarlanıyoeum yerlerde![]()
Mayıştı mayiştııolabilir sıcaklar basıyor![]()
Mayıştı mayiştıı![]()
Öyle olmasa da sağa sola yuvarlanıyorum klimalara baktım 3000 5000 yaa fiyatları buneeAaahahahah yaaaa ama ben seni yerimmaha boyle yuvalarnasın heleee bebişleee
![]()
Bende baktımda az önce çok pahalı kızz komşumda var gidip ondamı otursam hep napsamçok şükür ofiste klima ar
bu gün arçelik takıldı avukatının biini odaya 4200 tl canım ikinci el bakın bu sıfırdıBende baktımda az önce çok pahalı kızz komşumda var gidip ondamı otursam hep napsam![]()
![]()
![]()
Ventilatör all canoooo bende var ve aynı klima gibi odada esiyo misss gibiiiçok şükür ofiste klima ar
Ooyyy kiyamam sana beeeeeÖyle olmasa da sağa sola yuvarlanıyorum klimalara baktım 3000 5000 yaa fiyatları bunee![]()
Vanti bakarım olmadı aman klima beni çarparbu gün arçelik takıldı avukatının biini odaya 4200 tl canım ikinci el bakın bu sıfırdı