- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.442
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.761
sen ye çeşit çeşit yaparım sana ne istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ye çeşit çeşit yaparım sana ne istersen
canım paremmmm
Oyyy canım benim
Aaa falın çıktıEki Görüntüle 2881483 falım da bile düğün var
ahahahah bende görünce şaşırdım çıktı ilk defa normalde saçma şeyler yazarAaa falın çıktı
Denk geldi tamda sanaahahahah bende görünce şaşırdım çıktı ilk defa normalde saçma şeyler yazar
Vallahii çiktı falınnnEki Görüntüle 2881483 falım da bile düğün var
çıktı vallahaaaVallahii çiktı falınnn
Yok kızz buralardayım yine çok sıcak bastırdı yuvarlanıyoeum yerlerde
olabilir sıcaklar basıyor
Aaahahahah yaaaa ama ben seni yerimm aha boyle yuvalarnasın heleee bebişleeeYok kızz buralardayım yine çok sıcak bastırdı yuvarlanıyoeum yerlerde
Mayıştı mayiştııolabilir sıcaklar basıyor
çok şükür ofiste klima arMayıştı mayiştıı
Öyle olmasa da sağa sola yuvarlanıyorum klimalara baktım 3000 5000 yaa fiyatları buneeAaahahahah yaaaa ama ben seni yerimm aha boyle yuvalarnasın heleee bebişleee
Bende baktımda az önce çok pahalı kızz komşumda var gidip ondamı otursam hep napsamçok şükür ofiste klima ar
bu gün arçelik takıldı avukatının biini odaya 4200 tl canım ikinci el bakın bu sıfırdıBende baktımda az önce çok pahalı kızz komşumda var gidip ondamı otursam hep napsam
Ventilatör all canoooo bende var ve aynı klima gibi odada esiyo misss gibiiiçok şükür ofiste klima ar
Ooyyy kiyamam sana beeeeeÖyle olmasa da sağa sola yuvarlanıyorum klimalara baktım 3000 5000 yaa fiyatları bunee
Vanti bakarım olmadı aman klima beni çarpar Parası değil ama kendisibu gün arçelik takıldı avukatının biini odaya 4200 tl canım ikinci el bakın bu sıfırdı