- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.661
Profil resmi cok genç ben 35 falan sanmistim maşallah şok oldum vallahiAllah iyilik güzellik versin canım. Ben de Bursa/ Gemlik'teyim. 52 yaşındayım.Edebiyat öğretmeniyim. Aslen Gaziantepliyim.
Oooooo hoşgele kızzzzzzzzzUzuuuuuunnn bir aradan sonra geldim,sonum için kusura bakmayin.
Insallah 6 gün sonra güzel güzel fincanlar tepsiler alacam
Vatanima bi ayak basim,neye saldiracagimi sasircamEki Görüntüle 2880919
Neden canim ya branş ne ilkokul öğretmeni mi Ne güzel meslek cok üzüldümAy harikane güzel mesleğini yıllarca icra etmişsin
Bende ogretmenim ama yapmıyorum, yanlış meslek seçmisim çok tahammülsüzum
Hatta bıde kahve yapmışım.Aaa yoo ilkkez duydum onuu yaaa nicko bide bana diyosun Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir demişti sanırım efendimiz dedin yaaa hahhh bakk bana neler diyosun patlıcanli yumurta yok patatesli yumurta ayıpp ayıpp
Oğlun olduktan sonra neden pişmanlık duydun ?Neden canim ya branş ne ilkokul öğretmeni mi Ne güzel meslek cok üzüldüm
Ben bin pişmanım öğretmen olmadigima oglum olduktan sonra
Sağ ol canımAy harikane güzel mesleğini yıllarca icra etmişsin
Bende ogretmenim ama yapmıyorum, yanlış meslek seçmisim çok tahammülsüzum
Pinacim öğretmenlik mi okudun sen de ?Neden canim ya branş ne ilkokul öğretmeni mi Ne güzel meslek cok üzüldüm
Ben bin pişmanım öğretmen olmadigima oglum olduktan sonra
Uzuuuuuunnn bir aradan sonra geldim,sonum için kusura bakmayin.
Bak göruyormusunn bide beniii
Maaşın düşecek biliyosunSağ ol canıminsanın sevdiği işle uğraşması daha güzel. Çalışıyor musun ? Bir yılım kaldı emekli olmaya. Okulda olmak güzel ama yeter bu kadar gençler devralsin artık.
Teşekkür ederim canımProfil resmi cok genç ben 35 falan sanmistim maşallah şok oldum vallahi
Öğretmenimin önünde saygıyla eğiliyorum
Yok canım ben üniversiteye baslarken insanlar öğretmen ol dedi kadınsın rahat olur falan diye ailem haric onlar karar senin dediler. Ben mühendis oldum, Türkiyede birde ozel sektörde muh. olmak hic mantıklı değil. Oglum olduktan sonra cok pişman oldum seçtiğim meslekten. Surekli mesai aksam olur hafta sonu olur, o olmasa çalışma saatleri mesaisiz zamanda eve giriş çıkış saatlerim sabah 6-6.5 aksam 7.5-8Oğlun olduktan sonra neden pişmanlık duydun ?
Mesleğin öğretmenlik ama kpss girmedim cocuktan sonra zor oldu , çok pişmanım gibisinden mi pinam?
Biliyorum canım maaş düşüyor ama ömürden kalan yılları doya doya yaşamak istiyorum. Eşim de öğretmen bu yıl emekli oluyor. Yettiği kadar harcarız maaşımizi.Maaşın düşecek biliyosun
Yaşında emekli olman için bence çok genç gibibir kaç yıl daha ertelemeyi düşünmez misin?
Hayır çalışmıyorum
Malesef makina mühendisiyimPinacim öğretmenlik mi okudun sen de ?
Mutlaka zorlukları vardır ama bir şekilde çalışma hayatına girsen keşke.Malesef makina mühendisiyim
Hoş geldin zemzemUzuuuuuunnn bir aradan sonra geldim,sonum için kusura bakmayin.
Insallah 6 gün sonra güzel güzel fincanlar tepsiler alacam
Vatanima bi ayak basim,neye saldiracagimi sasircamEki Görüntüle 2880919
Ben yıllardır çalışıyorum abla zaten, bosandim oglum var. Calismama gibi bir luksum yok malesef. Suan işsizim sadece is arıyorum.Mutlaka zorlukları vardır ama bir şekilde çalışma hayatına girsen keşke.
Aslında mühendislikte de kurumdan kuruma değişiyor sanırım pinacigim.Yok canım ben üniversiteye baslarken insanlar öğretmen ol dedi kadınsın rahat olur falan diye ailem haric onlar karar senin dediler. Ben mühendis oldum, Türkiyede birde ozel sektörde muh. olmak hic mantıklı değil. Oglum olduktan sonra cok pişman oldum seçtiğim meslekten. Surekli mesai aksam olur hafta sonu olur, o olmasa çalışma saatleri mesaisiz zamanda eve giriş çıkış saatlerim sabah 6-6.5 aksam 7.5-8
Çocuğumla ilgilenecek ne zamanım ne gücüm kaliyor. Ben cok pismanim valla
Herşey güzel gonlunuzun dilediği gibi olur inşallah elhancigimBiliyorum canım maaş düşüyor ama ömürden kalan yılları doya doya yaşamak istiyorum. Eşim de öğretmen bu yıl emekli oluyor. Yettiği kadar harcarız maaşımizi.
Canim sadece devlette calisanlar oyle benim abimde muh. Cogu arkadaşlarım muh. hepimiz valla essek gibi çalışıyoruz. Ben fabrikada koşarak çalışıyorum yoğunluktan düşün. Bu mecazi degil gercek.Aslında mühendislikte de kurumdan kuruma değişiyor sanırım pinacigim.
Bazı mühendisler att gibi çalışıyor .
İki gün çalışsa dört gün yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?