• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sadece devlette calisanlar oyle benim abimde muh. Cogu arkadaşlarım muh. hepimiz valla essek gibi çalışıyoruz. Ben fabrikada koşarak çalışıyorum yoğunluktan düşün. Bu mecazi degil gercek.
Ah😓😓

Neyse şöyle diyelim
Hiç değilse mühendis hanım diyollaaa 🤩

Biliyorum canım maaş düşüyor ama ömürden kalan yılları doya doya yaşamak istiyorum. Eşim de öğretmen bu yıl emekli oluyor. Yettiği kadar harcarız maaşımizi.
Abla vallahi en iyisini dusunmussunuz bir daha gelmiycez dünyaya. Yarına cikacagimizin garantisi bile yok ki.

Nagpiyoruz kizlar Edebiyat öğretmenine de benim gibi konuşmuyoruz. Gelmiycez degil gelmeyecegiz hocam.🙈🙈🙈🙈

Bibersiz olur mu hiç
Bak biber demisken sormak istiyorum.

Egzamam var dedin ya sende
Ben çok acı yiyorum ve ne zaman biberi acıyı abartsam bikac güne egzamam Tekrar ediyor .
Acı mi tetikliyor acaba diye düşünüyordum da sende de böyle oluyor mu denk gelmişken sorayim

Abla vallahi en iyisini dusunmussunuz bir daha gelmiycez dünyaya. Yarına cikacagimizin garantisi bile yok ki.

Nagpiyoruz kizlar Edebiyat öğretmenine de benim gibi konuşmuyoruz. Gelmiycez degil gelmeyecegiz hocam.🙈🙈🙈🙈
Rahat ol pinacim...resmi dili ben de çok kullanmıyorum. Sanki arkadaşlarla arama mesafe koyuyorum gibi hissediyorum. Samimi olana kadar gelmeyeceğiz samimi olduktan sonra gelmicez diyorum. :oops:
Huzurlu geceler dilerim canım ❤️

Ben yıllardır çalışıyorum abla zaten, bosandim oglum var. Calismama gibi bir luksum yok malesef. Suan işsizim sadece is arıyorum.
Aa çok sevindim çalışmana. İnşallah hayatının geri kalan kısmında güzel bir iş bulursun. Allah yardımcın olsun. Güzellikler sizinle olsun. :dua:

Rahat ol pinacim...resmi dili ben de çok kullanmıyorum. Sanki arkadaşlarla arama mesafe koyuyorum gibi hissediyorum. Samimi olana kadar gelmeyeceğiz samimi olduktan sonra gelmicez diyorum. :oops:
Huzurlu geceler dilerim canım ❤️
Teşekkürler ablacım sanada huzurlu geceler 🥰🥰🥰

Back