- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.641
Ben az once sandviç yedimmNe yiceeeez ne yesekk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben az once sandviç yedimmNe yiceeeez ne yesekk
Ben az once sandviç yedimm
Cok fenasınn çoookkkkNkkadar günah.
Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir demişti sanırım efendimiz
Bidahakine ekmeği ben yiyeyim zeytini domatesi MssPARE ile aranızda pay edersinizCok fenasınn çoookkkk
Az bişe ekmek içine zeytin domates azcuk atıştırdım aslında oyle aman aman yemedimm
Biz kimseye vermeyiz dimi zorunlumBidahakine ekmeği ben yiyeyim zeytini domatesi MssPARE ile aranızda pay edersiniz
Ekmek dediğum minik bi kepek günahımı almayuunnBidahakine ekmeği ben yiyeyim zeytini domatesi MssPARE ile aranızda pay edersiniz
Sen zahmet etme biz bölüşür yeriz zorunluylaEkmek dediğum minik bi kepek
Amannn alunn yavv sizin olsunn size canımm fedaaa olssuunnnnnSen zahmet etme biz bölüşür yeriz zorunluyla
Zorunlunick bacım merhaba...seninle tanışma fırsatı buldum kaçırmayım. Uzaktan birazcık tanıyorum seni... nasılsın...ben MeryemBidahakine ekmeği ben yiyeyim zeytini domatesi MssPARE ile aranızda pay edersiniz
Eve döndüm patates yokBiz kimseye vermeyiz dimi zorunlum
Ne zaman kızartma lafı geçse aklımdasın
Merhaba Meryemcigim .Zorunlunick bacım merhaba...seninle tanışma fırsatı buldum kaçırmayım. Uzaktan birazcık tanıyorum seni... nasılsın...ben Meryem
Afiyet olsun tatlimEve döndüm patates yok
Bende yumurtalı patates yaptım mecbur yazık bana
Oy Oy kurbaneyyyAmannn alunn yavv sizin olsunn size canımm fedaaa olssuunnnnn
Patatesli yumurtamııEve döndüm patates yok
Bende yumurtalı patates yaptım mecbur yazık bana
Allah iyilik güzellik versin canım. Ben de Bursa/ Gemlik'teyim. 52 yaşındayım. Edebiyat öğretmeniyim. Aslen Gaziantepliyim.Merhaba Meryemcigim .
İyiyim hamdolsun diyelim, sen nasılsın
İzmir'den zorunlu ben28 yaşım
Paremm paremm güll paremm❤❤Oy Oy kurbaneyyy
Patlıcanlı yumurta yaptin mi hiç. Çok acı yeşil biber .patlıcan .yumurta .Patatesli yumurtamıı
En sevdiğimm
Aaa yoo ilkkez duydum onuu yaaa nicko bide bana diyosun Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir demişti sanırım efendimiz dedin yaaa hahhh bakk bana neler diyosun patlıcanli yumurta yok patatesli yumurta ayıpp ayıppPatlıcanlı yumurta yaptin mi hiç. Çok acı yeşil biber .patlıcan .yumurta .
Ay harika ne güzel mesleğini yıllarca icra etmişsinAllah iyilik güzellik versin canım. Ben de Bursa/ Gemlik'teyim. 52 yaşındayım. Edebiyat öğretmeniyim. Aslen Gaziantepliyim.