- 25 Ağustos 2019
- 61.360
- 115.015
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.621
Napemm bakınıp duruyorum buralaraaaaÖyle valla olsada artık yapacak bisey yok ucti,sen napion ask
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napemm bakınıp duruyorum buralaraaaaÖyle valla olsada artık yapacak bisey yok ucti,sen napion ask
![]()
Bilirim canim buna suphem yokŞükür içimde sevgiden başka bir şey yok...![]()
Gelmez miYaaaa ablacımm teşekkür ederiimm
Bi rahatlama geldiyse ne mutlu bana![]()
Neler var neler yok ben en cok buraya bakıyorum diger taraflara az uzNapemm bakınıp duruyorum buralaraaaa![]()
Ayyy evettt karpuzda kescektim aslında nasılda okudun içimi abla kesemedim kıyamadımm tertemiz cillop gibi duruyiiirrrGelmez mi
Şimdi sen kiyamazsin karpuz kabuklarını içine atamazsın da![]()
Hahaha evettt heleki bdv uçmuş gitmişNeler var neler yok ben en cok buraya bakıyorum diger taraflara az uz![]()
Bende baktim esmiycek vantilatörü aldim karsima oğlumla keyif yapıyoruz püfür püfürOoo saatler olsun canımm burasıda öyleydi gündüz beni burası baydı baydı hepten yaaa
Aksam oldu çok güzell esiyorr miss miss![]()
Aynı benAyyy evettt karpuzda kescektim aslında nasılda okudun içimi abla kesemedim kıyamadımm tertemiz cillop gibi duruyiiirrr![]()
İnsanoğlunun derdi bitermi ??Hahaha evettt heleki bdv uçmuş gitmiş![]()
Bendede var kız ventilatörBende baktim esmiycek vantilatörü aldim karsima oğlumla keyif yapıyoruz püfür püfür
Dogali Olmayınca yapayi ile idare ediyoruz
Haha aynen öyleee hatta o sırada bulaşık makinayı çalıştırmıştımAynı ben
Ama en fazla iki saat temiz kalıyor orası ayrı![]()
Tatlım bizim burada bindirim geldiBendede var kız ventilatörelektrik %15 indirim gelmişş kapattı kocam
![]()
Zam geldi.. sen indirim demişsin deBindirim derken abla![]()
Ya hahahah bindirim derken baska bişe demek istedin sandımm sizde indirimmi ablaZam geldi.. sen indirim demişsin de![]()
İndirimde fiyat düşürülür tatlim yaa....iyice kafam karıştıYa hahahah bindirim derken baska bişe demek istedin sandımm sizde indirimmi abla![]()
Çok şükür yaElhan ayyyy abla şimdi okudum ne yazdığımı zam diyeceğime indirim demişim şimdi jeton düştü
Ayy çok güldüm şuan halimee![]()
Hatlar karıştı benimde karıştı kafammİndirimde fiyat düşürülür tatlim yaa....iyice kafam karıştı
Bindirimi espri olsun diye yazdım. Yani üstüne % 15 daha koydular .![]()
Yaaa hahahahaÇok şükür ya![]()