- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.621
Napemm bakınıp duruyorum buralaraaaaÖyle valla olsada artık yapacak bisey yok ucti, sen napion ask
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napemm bakınıp duruyorum buralaraaaaÖyle valla olsada artık yapacak bisey yok ucti, sen napion ask
Bilirim canim buna suphem yokŞükür içimde sevgiden başka bir şey yok...
Gelmez miYaaaa ablacımm teşekkür ederiimm
Bi rahatlama geldiyse ne mutlu bana
Neler var neler yok ben en cok buraya bakıyorum diger taraflara az uzNapemm bakınıp duruyorum buralaraaaa
Ayyy evettt karpuzda kescektim aslında nasılda okudun içimi abla kesemedim kıyamadımm tertemiz cillop gibi duruyiiirrrGelmez mi
Şimdi sen kiyamazsin karpuz kabuklarını içine atamazsın da
Hahaha evettt heleki bdv uçmuş gitmişNeler var neler yok ben en cok buraya bakıyorum diger taraflara az uz
Bende baktim esmiycek vantilatörü aldim karsima oğlumla keyif yapıyoruz püfür püfürOoo saatler olsun canımm burasıda öyleydi gündüz beni burası baydı baydı hepten yaaa
Aksam oldu çok güzell esiyorr miss miss
Aynı benAyyy evettt karpuzda kescektim aslında nasılda okudun içimi abla kesemedim kıyamadımm tertemiz cillop gibi duruyiiirrr
İnsanoğlunun derdi bitermi ??Hahaha evettt heleki bdv uçmuş gitmiş
Bendede var kız ventilatör elektrik %15 indirim gelmişş kapattı kocamBende baktim esmiycek vantilatörü aldim karsima oğlumla keyif yapıyoruz püfür püfür
Dogali Olmayınca yapayi ile idare ediyoruz
Haha aynen öyleee hatta o sırada bulaşık makinayı çalıştırmıştımAynı ben
Ama en fazla iki saat temiz kalıyor orası ayrı
Tatlım bizim burada bindirim geldiBendede var kız ventilatör elektrik %15 indirim gelmişş kapattı kocam
Bindirim derken ablaTatlım bizim burada bindirim geldi
Zam geldi.. sen indirim demişsin deBindirim derken abla
Ya hahahah bindirim derken baska bişe demek istedin sandımm sizde indirimmi ablaZam geldi.. sen indirim demişsin de
İndirimde fiyat düşürülür tatlim yaa....iyice kafam karıştıYa hahahah bindirim derken baska bişe demek istedin sandımm sizde indirimmi abla
Çok şükür yaElhan ayyyy abla şimdi okudum ne yazdığımı zam diyeceğime indirim demişim şimdi jeton düştü
Ayy çok güldüm şuan halimee
Hatlar karıştı benimde karıştı kafamm şimdi düzeltiyimm %15 zam gelmiş ablaa kocam ventilatörü kapattıİndirimde fiyat düşürülür tatlim yaa....iyice kafam karıştı
Bindirimi espri olsun diye yazdım. Yani üstüne % 15 daha koydular .
Yaaa hahahaha uzaktan uzaktan laf yetiştiriyor beyefendi eşimm kafami karıştırdı yaaÇok şükür ya