- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.541
fitt fitttBayramda şöyle elbiseler yakışacak diye mutluyum
akşam yemeğin varmıAynen
Güzel şarkı
Oyyyşşş bol köpüklü afiyet ball şeker olsun periimmmSelammmm ben geldimmm
Nerde kahveler içildimii
Cay iciyorken kahve istegimi getirdinnn afiyet olsunSelammmm ben geldimmm
Nerde kahveler içildimii
Bende sonunu koydum 2 paket alayım sana daOyyyşşş bol köpüklü afiyet ball şeker olsun periimmm
benim kahvem bitmişş bende yapcaktım şimdi
markete gidiceksen banada all bii mehmet efendi türk kahvesii
Ardına da bir kahve içersin canım teşekkür ederimCay iciyorken kahve istegimi getirdinnn afiyet olsun
Nasilsiniz kizlar keyifler yerinde mi bakalim
aaa vallaaa mııBende sonunu koydum 2 paket alayım sana da
Buraya gelirseniz buranın adına çikolatacı var joum oradan bir kahve al dene
Insallah ikindi vakti de kahve icerim . Kendime kahvaltida cay demledim gunler sonra ilk kezArdına da bir kahve içersin canım teşekkür ederim
İyiyim ben çok şükür halimize sen nasılsın iyisin inşallah
hahahahahaha böyle dedikçe dahadaa ağlatıyorrr millett kafayı sıyırmışşAy tv de star açık kalmış serap ezgünün programı çıktı kadını kocası kandırmış yurtdışına çalışmaya gidiyorum demiş çorluya gitmiş senelerdir kandırmış kadın nasıl ağlıyor. Serap ezgüde kadına 'ayyy inanamıyorum nasıl kandırılmışsın sen böyleee' diyor kadını daha çok ağlatıypr yaa
Evet canımaaa vallaaa mıı
Ben yalnızda olsam çay demlerim içerim kahvaltıda ya alıştım öyleInsallah ikindi vakti de kahve icerim . Kendime kahvaltida cay demledim gunler sonra ilk kezyoksa tekken hep kahve jcerim gunduz .
Bende iyiyim cok sukurler olsun. Bebis bekliyorsun yeni galiba Allah saglikla kucagna almak nasip etsin
Valla yaa reyting diyehahahahahaha böyle dedikçe dahadaa ağlatıyorrr millett kafayı sıyırmışş
sırf ağlasın reytingler fırlasın diye
terbiyesüzlerrrValla yaa reyting diye
bol köpüklü afiyet olsun tatlımSelammmm ben geldimmm
Nerde kahveler içildimii
afiyeet olsun yap bir kahveCay iciyorken kahve istegimi getirdinnn afiyet olsun
Nasilsiniz kizlar keyifler yerinde mi bakalim
Teşekkür ederim minnoşummbol köpüklü afiyet olsun tatlım
Ben de caykoligim ama iste kahvaltida teksem genelde demlemem kahvalti ardina kahve icerim. Biriyle daha tatli geliyor cay .Evet canım
Ben yalnızda olsam çay demlerim içerim kahvaltıda ya alıştım öyleevet Allahın izniyle inşallah daha çok yeni dün gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?