- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.501
Güzelliğe bakmak sevapturrrbana bakmasınlar utanırım
yaaa dedim sana hangisini yaptın detoxAma su detokslar felan ise yarıyor valla ONU farkediyom .
nişanda ben hiç utanmadım çünkü sadece benim akrabalar vardı nişanlımın ailesi ablaları enişteler vardı yıllardır tanıyor gibiydik ama nişanlım benim akrabların karşısında ter döktüGüzelliğe bakmak sevapturrrama eniştemizz kıskanmasınn hele
yaaa dedim sana hangisini yaptın detox
eeee kız tarafı evine gelmek hattaa çok daha başka birşey benimkide ter döktüünişanda ben hiç utanmadım çünkü sadece benim akrabalar vardı nişanlımın ailesi ablaları enişteler vardı yıllardır tanıyor gibiydik ama nişanlım benim akrabların karşısında ter döktü
benimkide aynıeeee kız tarafı evine gelmek hattaa çok daha başka birşey benimkide ter döktüü
heyecandan dili tutulduuu ahhh garibim yaaa
kız almak kolay değill anlasınlar birazcukkkbenimkide aynı
ama nasıl terleni şelale gibi akıyor şöyle dokundum sırtına dedim canım sakin ol yüzükler takılırkenkız almak kolay değill anlasınlar birazcukkk
hahahahahah kahkaha attım aayyy allahımm bu adamlar hepmi aynı olur sus susssama nasıl terleni şelale gibi akıyor şöyle dokundum sırtına dedim canım sakin ol yüzükler takılırkensus sus duyacaklar diyor
Tartılmadım kikaç kg verdin
Salatalık limon nane akşamdan yapıp sabah içiyorumGüzelliğe bakmak sevapturrrama eniştemizz kıskanmasınn hele
yaaa dedim sana hangisini yaptın detox
hahahahahah kahkaha attım aayyy allahımm bu adamlar hepmi aynı olur sus susss
hadi bakalımTartılmadım kimaksimum 90 kiloda kalırım ben hep on un yukarısı olmaz bayramdan once tartılacam
aynı benim yaptığımdan yapıyorsunnnNane
Salatalık limon nane akşamdan yapıp sabah içiyorum
Sabah kahvaltıdan once 1sarımsağı közleyip 1bardak suyla içiyorum bunlar işte bide oruç diyeti yapıyorum bunlarla berber
ayyy vallaaa sen tutarsın artıkkdüğünde bayılmaz inşallah
hadi bakalım
Ben kendimi tutayımda daha akrabaları ile tanışmadımaynı benim yaptığımdan yapıyorsunnn
ayyy vallaaa sen tutarsın artıkk
hiç heyecanlancak birşey yokk herkes sana bakcak hep gelinliğini merak etceklerr nasıl gelin oldu diyeBen kendimi tutayımda daha akrabaları ile tanışmadım
bizim taraf damadı onun taraf beni merak ederhiç heyecanlancak birşey yokk herkes sana bakcak hep gelinliğini merak etceklerr nasıl gelin oldu diye
oturduğu yerden kıvrancaklar gelin nerde gelin nerde damat damattıırrr kimse merak etmez damadı
evett bu hep böyle kızzzbizim taraf damadı onun taraf beni merak eder
İnşallah zayıflarukdüğünde bayılmaz inşallah
hadi bakalım
Aynen aşkım sen dedin yapıyorum bendeaynı benim yaptığımdan yapıyorsunnn
ayyy vallaaa sen tutarsın artıkk
3 gün oldumu daha içme ha fazlası zararr bide maden suyuyla dene oda fena birşeymişİnşallah zayıflaruk
Aynen aşkım sen dedin yapıyorum bende
neler bekliyor bizievett bu hep böyle kızzz
sonra evlendiğin zaman hemen derler eeee çocuk ne zamann
çocuk doğcakk eee ikinicisi ne zaman
inşallahİnşallah zayıflaruk
Aynen aşkım sen dedin yapıyorum bende
ama sen ağzuninn payunu verirsun melooneler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?