- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.321
ben işteyim ama kahvemi çektim atayım hemenTopiğinnn canlansınn minnoşşşşş
kızlllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiinnniiiiiizzzzzzniye burası bukadar seesiiizzzz
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi Mcz09 BlueBerry4268 @MssPARE @Catlak-kurabiye Simurgp
bırak koreyi yavv kaç gündür izliyorsunAcayip odaklanmış bir şekilde dizi izliyorum valla
att minnooşşşşşşşşşş bu şarkıyı dinleyince sen geliiyon aklımaaaben işteyim ama kahvemi çektim atayım hemen
Aman başladım mı bitirmeden kalkamıyorumbırak koreyi yavv kaç gündür izliyorsun
bi ara banada bağımlılık yapmıştı çok güzel gerçektennAman başladım mı bitirmeden kalkamıyorum
Bu diziyi ayrı bi sevdim bitireyim bi daha izleyecem sonrabi ara banada bağımlılık yapmıştı çok güzel gerçektenn
Her yerde ben varımatt minnooşşşşşşşşşş bu şarkıyı dinleyince sen geliiyon aklımaaa
Bu diziyi ayrı bi sevdim bitireyim bi daha izleyecem sonra
sen oll heryerdeeHer yerde ben varım
ayyy sonunda o mürdüm ve lila olan renkli elbisem siparişi hazırlanıyor minnoşş kaç gündür kargoya vericek diye helak oldum yaaa daha bugün hazırlanıyormuşş daha hele kargoya verilmemişş
ben işteyim sen çalışmıyor musunNagpiyorsunuz kizlar 3 4 gundur kkda dogru düzgün kimse girmiyor
ooohhh ne güzell yaa izle bacımm biz burda sabah akşam yemek yapalımTamam da kızma hemen sonra dedim bundan sonra başka dizim var onu izleyecem
teslim tarihi ne yazıyor baktın mıayyy sonunda o mürdüm ve lila olan renkli elbisem siparişi hazırlanıyor minnoşş kaç gündür kargoya vericek diye helak oldum yaaa daha bugün hazırlanıyormuşş daha hele kargoya verilmemişş
yaz geldi bee pinaa kimileri tatilde kimilerii dışarda yasaklar kalktı herkes yavaş yavaş dağıldıı artık kışa bol bol burdayızNagpiyorsunuz kizlar 3 4 gundur kkda dogru düzgün kimse girmiyor
10 temmuz diyodu bakmıştımda yanii belki hemen olur diye dedim niye bukadar uzatıyolarr ikidakkalık bi paket yaniiteslim tarihi ne yazıyor baktın mı
Yok canım suanda çalışmıyorum is görüşmesine gittim onu sevmedim yarında var bi tane bakalim hayırlısiben işteyim sen çalışmıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?