- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.241
inşallah ablacım inşallah öyle umut ediyorumSağlıklı kal da hayırlısıyla o günleri de görelim. Daha iyi iş imkanları bulursun inşallah.
Hemen arıyorum Elçinim
Kurbanın ölürüm senin duygularinin
Aynen canım daha önce yaptım da daha erken diye bide közlemeye üşendim,evet çok güzel olur közle kaldrı patlıcan biber falan harika oluyor domatesde
Aa süper ya ben geçen sene bütün bütün attım bi kaç taneCanım dört parçaya ayırıp çiğden poşetliyecegim közleme işi zor geliyor.
Sende çok tatlısunnÇok tatlısınız ya...bakmadan duramıyorum sayfaya
Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdinTabii tabiii
at fırına anam ne üşengeçsin yaAynen canım daha önce yaptım da daha erken diye bide közlemeye üşendim,
Aa süper ya ben geçen sene bütün bütün attım bi kaç taneniye çekirdeklerini çıkarmadıysam
şamaroğlanıSende çok tatlısunnBendee valla abla bazen yetişemiyorum atlıyorum birkaç sayfa çok birikmmiş oluyor ama
Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdinal sana da ödeştik
kolay gelsin balımGidem de azcık evi adam edem sonra kahvemi alem gelem
Baksana minnoşş geliyor geçiyor şaplatıyor birtane salak etti benişamaroğlanı
Sağolasın minnoşummkolay gelsin balım
ahahahah yerim yaaa işin bitince gelBaksana minnoşş geliyor geçiyor şaplatıyor birtane salak etti beni
Sağolasın minnoşumm
Tamam bebitomahahahah yerim yaaa işin bitince gel
Yaaa ablaa deme öyle insanın bazen kacar gozünden gor msjimı diye bidaha atiyim dedimmm seni yerim ablacımmmmHemen arıyorum ElçinimAllah beni bildiği gibi yapsın
Yapicagin zaman yaz bana bende yapiyim atalim beraberrrrGidem de azcık evi adam edem sonra kahvemi alem gelem
Bazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyorSende çok tatlısunnBendee valla abla bazen yetişemiyorum atlıyorum birkaç sayfa çok birikmmiş oluyor ama
Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdinal sana da ödeştik
Ablaa sen bitanesinn hickimse sana kirılmazzzBazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyorbildirimlere çok dikkat etmek gerekiyor çok mahcup olduğum arkadaşlarım oluyor nolur affedin canım .
açılmadı resimler ablaİstediğin zaman beni yiyebilirsin canımgözumden kaçan mesajlar için toplu özür dur sana iri taneli bezelyelerimi göstereyim.
Eki Görüntüle 2879583 Eki Görüntüle 2879583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?