- Emoji Skoru
- 114.007
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.621
Tamam canımYok kuzum ben hiç yazmadın temmuz grubuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımYok kuzum ben hiç yazmadın temmuz grubuna
Eşiöden çıktı iştePara kimden çıkmış ben ona bakarım
AhahahahMinnosprenses çok olunca koku yoğunluğundan tadına varamadım
Catlak-kurabiye kız 40-45 kg domat her yer kapalı sıcak olunca sen düşün güzel mi kokar güzel koksa bile en son bayıyor
Anam 40-45 kilo da maşallah kafanız şişmiştir soymaktan. Gerçi bu defa kabuklarıyla mı çektirsem diyorum öyle daha vitaminli diyollarMinnosprenses çok olunca koku yoğunluğundan tadına varamadım
Catlak-kurabiye kız 40-45 kg domat her yer kapalı sıcak olunca sen düşün güzel mi kokar güzel koksa bile en son bayıyor
Kabuklu sevmiyorum bemAnam 40-45 kilo da maşallah kafanız şişmiştir soymaktan. Gerçi bu defa kabuklarıyla mı çektirsem diyorum öyle daha vitaminli diyollar
Bir süre domates görmek istemiyorumAnam 40-45 kilo da maşallah kafanız şişmiştir soymaktan. Gerçi bu defa kabuklarıyla mı çektirsem diyorum öyle daha vitaminli diyollar
Bende sevmiyim minnoşum ama bilemedim soyacak adam lazımKabuklu sevmiyorum bem
Bilmiyorum ki canım hiç kabuklu rondodan çekmedim galiba ama bir kaç kilosunu öyle deneyebilirim aslındaBir süre domates görmek istemiyorum
Kız kabuklar parça parça kalıyor mu acaba öyle bende istiyorum öyle yapmak ama
Ne bileyim ama benim sorduğum yer taksitle ödenen bir yer. O yüzden yüksek oluyo fiyatlarAaa ben bayadır takipteydim ama fiyat hiç o kadar olmadı demekki burada ucuz
Ya aslında ben kendim aldım sonra eşim ben sana süpriz yapacaktım dedi bemde dedim o zaman sen almış ol sen öde
Ya ben çakallı menemeni yaparken domatestleri kabuklu atıyorum rondoya hiç öyle kabuk mabuk olmuyo. Ama çok yapınca nasıl olur tabi bilmemBilmiyorum ki canım hiç kabuklu rondodan çekmedim galiba ama bir kaç kilosunu öyle deneyebilirim aslında
Çakallı menemen ne kızYa ben çakallı menemeni yaparken domatestleri kabuklu atıyorum rondoya hiç öyle kabuk mabuk olmuyo. Ama çok yapınca nasıl olur tabi bilmem
Denersen haber etBilmiyorum ki canım hiç kabuklu rondodan çekmedim galiba ama bir kaç kilosunu öyle deneyebilirim aslında
Olabilir canım onlarda üstüne ekliyor vade farkınıNe bileyim ama benim sorduğum yer taksitle ödenen bir yer. O yüzden yüksek oluyo fiyatlar
Kurbik sende 10 kg 10 al yapBende sevmiyim minnoşum ama bilemedim soyacak adam lazım
Peri denemiş kızDenersen haber et
10 tane dimiKurbik sende 10 kg 10 al yap
Yok sende hiç hamarat değilsin10 tane dimi
Deelim diyom zati çapçikYok sende hiç hamarat değilsin
Ahahah üşengeçDeelim diyom zati çapçik