- Emoji Skoru
- 35.871
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.641
Böylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyonÇakallı menemen ne kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyonÇakallı menemen ne kız
O beceriksiz bilmezBöylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyon
aaaa kurabiyesi çatlakta bunuda yapar minnoşumO beceriksiz bilmez
Ya o sevmeye bilir ama sen sevebilirsin aslında içi dolma gibi dışı için sakatat yiyen biri yiyebiliraaaa kurabiyesi çatlakta bunuda yapar minnoşum
Kız geçen eşim şırdan denemiş (bir ısırıktan sonra bırakmış) aman aman diyo asla yencek bişey değil diyo. Bende çok merak eidyorum yaa şimdi denettirmiyo bana
Bence onun yediği yer iyi değildi. Sakatat yer cünkü. Bir avmnin bahcesine yöresel yemek standları koymuşlar. Orda yemiş. Dışı çok sert kayış gibi ısırması bile zordu dediYa o sevmeye bilir ama sen sevebilirsin aslında içi dolma gibi dışı için sakatat yiyen biri yiyebilir
Ben iki üc domatesten deneyip menemen yaptığım oluyo bazen doğranmış istemediğimde domatesi sıkıntı olmuyo dazlada nasıl olur bilmemAaaa nasıl oldu kız Cookiie
Aa yok peeim buradaki kolaylıkla yeniyorBence onun yediği yer iyi değildi. Sakatat yer cünkü. Bir avmnin bahcesine yöresel yemek standları koymuşlar. Orda yemiş. Dışı çok sert kayış gibi ısırması bile zordu dedi
O yalnış yerde yemiş ama inandıramıyorumAa yok peeim buradaki kolaylıkla yeniyor
Hee aman kız adını duymadım amma yapmışımdır yanii minnoş hanımBöylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyon
PüüğğO beceriksiz bilmez
Yapmışındır kurabiyem kesinHee aman kız adını duymadım amma yapmışımdır yanii minnoş hanım
Püüğğ
günaydın canım nasılsın neden yabancı hissettingeçen sefer yazdım ama kendimi yabancı hissettim
sanmamYapmışındır kurabiyem kesin
HERKES KAYNAŞMIŞ BEN YENİYİM O YÜZDEN :)günaydın canım nasılsın neden yabancı hissettin
Ben sana küstümGünaydınnnnn
Yapmışımdır daha güzellerini de yapmışımdır minnoş hanıma duyurulurYapmışındır kurabiyem kesin
Biz bayadır varız onyüzden alırsınHERKES KAYNAŞMIŞ BEN YENİYİM O YÜZDEN :)