- 8 Kasım 2019
- 20.663
- 36.339
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.641
Böylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyonÇakallı menemen ne kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyonÇakallı menemen ne kız![]()
O beceriksiz bilmezBöylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyon![]()
aaaa kurabiyesi çatlakta bunuda yapar minnoşumO beceriksiz bilmez![]()
Ya o sevmeye bilir ama sen sevebilirsinaaaa kurabiyesi çatlakta bunuda yapar minnoşum
Kız geçen eşim şırdan denemiş (bir ısırıktan sonra bırakmış) aman aman diyo asla yencek bişey değil diyo. Bende çok merak eidyorum yaa şimdi denettirmiyo bana![]()
Bence onun yediği yer iyi değildi. Sakatat yer cünkü. Bir avmnin bahcesine yöresel yemek standları koymuşlar. Orda yemiş. Dışı çok sert kayış gibi ısırması bile zordu dediYa o sevmeye bilir ama sen sevebilirsinaslında içi dolma gibi dışı için sakatat yiyen biri yiyebilir
Ben iki üc domatesten deneyip menemen yaptığım oluyo bazen doğranmış istemediğimde domatesi sıkıntı olmuyo dazlada nasıl olur bilmem
Aa yok peeim buradaki kolaylıkla yeniyorBence onun yediği yer iyi değildi. Sakatat yer cünkü. Bir avmnin bahcesine yöresel yemek standları koymuşlar. Orda yemiş. Dışı çok sert kayış gibi ısırması bile zordu dedi![]()
O yalnış yerde yemiş ama inandıramıyorumAa yok peeim buradaki kolaylıkla yeniyor
Hee aman kız adını duymadım amma yapmışımdır yanii minnoş hanımBöylw normal bi menemen işte kız içine kaşar koyuyon![]()
PüüğğO beceriksiz bilmez![]()
Yapmışındır kurabiyem kesinHee aman kız adını duymadım amma yapmışımdır yanii minnoş hanım
Püüğğ![]()
günaydın canım nasılsın neden yabancı hissettingeçen sefer yazdım ama kendimi yabancı hissettim![]()
sanmamYapmışındır kurabiyem kesin![]()
HERKES KAYNAŞMIŞ BEN YENİYİM O YÜZDEN :)günaydın canım nasılsın neden yabancı hissettin
Yapmışımdır daha güzellerini de yapmışımdır minnoş hanıma duyurulurYapmışındır kurabiyem kesin![]()
Biz bayadır varız onyüzden alırsınHERKES KAYNAŞMIŞ BEN YENİYİM O YÜZDEN :)