- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.581
Benim işim şimdi bitti ya elço hep birşey çıkıyorIş iştirr 1 2 saate bitirirsin oturursun aşşağaaa ben uyutana kadar şaftım kayıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim işim şimdi bitti ya elço hep birşey çıkıyorIş iştirr 1 2 saate bitirirsin oturursun aşşağaaa ben uyutana kadar şaftım kayıyor
Çikarr eksiklerin bile cok olurrBenim işim şimdi bitti ya elço hep birşey çıkıyor
Yok gülüm 2 sene sonra inşallah büyük 1. Sınıfa başlıyo inşallah onun heyecanıZeytini anaokulu göndericen mi
Çok meşgul bir bağyaaan
Hııııı bende çocuk yok ama hafta sonum hep işle geçiyor hanımefendi
Rabbim zihin açıklığı versin inşallah dutumYok gülüm 2 sene sonra inşallah büyük 1. Sınıfa başlıyo inşallah onun heyecanı
Amin minnoşRabbim zihin açıklığı versin inşallah dutum
İnşallah gelmesin bu defa. Yumişin radara takılmış olsun minnoş minnoş döllensinNebilem canı ne zaman isterseşimdilerde olması gerekiyor
Evden pazara diye çıktım yeni giriyoruzNapim gülüm ev topla temizle sil süpür anca sen napıyon
İyiyim canım sen nasılsın
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızçeler
vay vay kimler gelmişGünaydın
Hemende gitmişvay vay kimler gelmiş
He seni görünce Bi gözlerimi ovalıyorum zaten doğru mu gördüm diyeHemende gitmiş
Hahah yoksaaaCatlak-kurabiye catlooooo günaydın bebegimm cok degişik duygular içindeyim 2günden beri bir değişiğim ay noldu bana kızzz bian bebek özlemi geldi bana akışına bıraktım artık
Ahahahah alışkanlık olmamış galibaHe seni görünce Bi gözlerimi ovalıyorum zaten doğru mu gördüm diye
Ohhh konserve telaşınız da bitti. Bende migrosta ucuzmuş domat alayım diyorum bu hafta. Orada ne kadar kilosuAhahahah alışkanlık olmamış galiba
Insan birsey der yani hevesim gitti düşünmüyorum bittiHahah yoksaaa
Hahha dedim ya gı yoksa geliyor mu 2 numaraInsan birsey der yani hevesim gitti düşünmüyorum bitti
Gelmiyo seninle lan sevgim bitti gardas uzaaHahha dedim ya gı yoksa geliyor mu 2 numara