- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.601
Okadar sabah bi duygusallıkla dedim sağaa püühh sanaNe didim lo
8 tlye aldık canım. Kız migrosta bir ara 9 tlidi ben denk gelince ordanda az birşey alıp yapmıştım. Çokta güzeldi. Ya yaa sorma bitti deOhhh konserve telaşınız da bitti. Bende migrosta ucuzmuş domat alayım diyorum bu hafta. Orada ne kadar kilosu
Ya ya ama güzel kokuyordu8 tlye aldık canım. Kız migrosta bir ara 9 tlidi ben denk gelince ordanda az birşey alıp yapmıştım. Çokta güzeldi. Ya yaa sorma bitti deMinnosprenses i görünce evimdeki ve üzerimdeki domat kokusu geliyor burnuma
Kim aldı bunu kız
AhahhaahTabi tabi sanırsın fesleğen
Memnunmusun minnoşum peki sanki bana da bunu önermişlerdi ama önerilen yerde 9bin di fiyatıEşim bana aldı
Vayy y sahtekarrrr hani az şırdan yiyip kendin almıştınEşim bana aldı
Ben bekliyorum senden bir şeylerOkadar sabah bi duygusallıkla dedim sağaa püühh sanahamiş degelemm ben yeni bitti reglim
Haha kız ne güzel kokar işte8 tlye aldık canım. Kız migrosta bir ara 9 tlidi ben denk gelince ordanda az birşey alıp yapmıştım. Çokta güzeldi. Ya yaa sorma bitti deMinnosprenses i görünce evimdeki ve üzerimdeki domat kokusu geliyor burnuma
Akışa bıraktımBen bekliyorum senden bir şeyler
Hadi hayırlısıAkışa bıraktım
Manyahh ya
Sal gitsin
Aaa ben bayadır takipteydim ama fiyat hiç o kadar olmadı demekki burada ucuzMemnunmusun minnoşum peki sanki bana da bunu önermişlerdi ama önerilen yerde 9bin di fiyatı
Ya aslında ben kendim aldım sonra eşim ben sana süpriz yapacaktım dedi bemde dedim o zaman sen almış ol sen ödeVayy y sahtekarrrr hani az şırdan yiyip kendin almıştın
Yok kuzum ben hiç yazmadın temmuz grubunaRabbim uzun ömürler versin kızmı erkekmi
Catlak-kurabiye de temmuz annelerindendi sonra mayısta geldi uşak daha fazla durmayarak tanışıyonuzmu acaba
Para kimden çıkmış ben ona bakarımben pt takipteydim ama fiyat hiç o kadar olmadı demekki burada ucuz
Ya aslında ben kendim aldım sonra eşim ben sana süpriz yapacaktım dedi bemde dedim o zaman sen almış ol sen öde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?