Ben ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydi
Evet canım öyle oluyor hemen soğuyor zaten sufle denemedim ama kek yaptım pişiremedimaman dilini çözmek lazım öyle dene böyle dene bla bla

merhaba arkadaşlarrr bu sayfayı yeni keşfettim. forumda pek dolaşmıyorum. 2-3 sayfaya yazıyorum. ama burası da çok güzelmiş
Merhaba canım hoş geldin diğer geyik sayfayla kardeş aslında geyik komple bizden sorulur proluğun da hayırlı olsun çok yakışmış

Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucu of ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem daha komple vücut lazeri hiç demiyom

Coo bana geçmiş olsuna getirsene çok severim ya

Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucu of ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem daha komple vücut lazeri hiç demiyom
Sağol kuzumm
Hepsini tektek alırsınn amann nedirkii işemi girmeye düsunüyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…