- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.093
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.281
Evet canım öyle oluyor hemen soğuyor zatenBen ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydi
Tamam minnoş gelenin soy kütüğüne kadar gitcen az kaldıBen maliye mezunuyum canım
Anaa kız bunu görmeden bende yorum yaptım kek beceremedim diye. Nasıl yaptınBen çok memnunum keke kadar her şeyi yapıyorum
Merhaba canım hoş geldin diğer geyik sayfayla kardeşmerhaba arkadaşlarrrbu sayfayı yeni keşfettim. forumda pek dolaşmıyorum. 2-3 sayfaya yazıyorum. ama burası da çok güzelmiş
Yerumm seniimerhaba arkadaşlarrrbu sayfayı yeni keşfettim. forumda pek dolaşmıyorum. 2-3 sayfaya yazıyorum. ama burası da çok güzelmiş
Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucuAaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama
Eki Görüntüle 3290139
Kardeş diyonuz hanı nerde gelmiyoruzMerhaba canım hoş geldin diğer geyik sayfayla kardeşaslında geyik komple bizden sorulur proluğun da hayırlı olsun çok yakışmış
Coo bana geçmiş olsuna getirsene çok severim yaAaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama
Eki Görüntüle 3290139
Sağol kuzummAyy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucuof ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem daha komple vücut lazeri hiç demiyom
Yaaa getirmemmii keske olsa getirirdimm kargolarsam soğur vallahaa geleme kadarrCoo bana geçmiş olsuna getirsene çok severim ya
Ahah kız ben hep oradayımKardeş diyonuz hanı nerde gelmiyoruz
Ancak kahve iç
He kuzum haydo az büyüsün de istiyorum çalışmagıSağol kuzumm
Hepsini tektek alırsınn amann nedirkii işemi girmeye düsunüyorsunn
Canım tatlı istiyor cooYaaa getirmemmii keske olsa getirirdimm kargolarsam soğur vallahaa geleme kadarr
Yaaa sen herkese koşarsın isteyince ama sana koşan kimse yok dimiCanım tatlı istiyor coo
As eriyorum resmen
Haydoyu yerimm yavvvHe kuzum haydo az büyüsün de istiyorum çalışmagı
Tamam tamam kurabiyem seni daha fazla yormayalımİşte bende onu demeye çalıştım perim de uykusuzluktan cümle kuramıyorum ne dediğimi bende anlamıyorumidare edin işte leb demeden leblebiyi anlayın
Sufleyi bi dene çok güzel olmuştuEvet canım öyle oluyor hemen soğuyor zatensufle denemedim ama kek yaptım pişiremedim aman dilini çözmek lazım öyle dene böyle dene bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?