- 11 Şubat 2022
- 3.127
- 7.446
- 88
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.221
Bende şarjlı ya da robot süpürge almak istiyorum. Robot bizim eve gitmez gibiKimisi dyson oyle kimisi cok iyi cekiyo benim supürgem de cok guzel ceker kablolu falan ama iyidir yani ceyizimden kullanmaya devam benbiara bozuldu dedim kocama naptı neetti çalıştırdı içine cam kaçmış meğer
Robotu ben sevmiyorum inanmıyorum yanii hem onu alıyolar ustünede supürge niye alıyolar ozaman ne saçma yanii bilmiyorumm ben elektirkli süpürgemle devamBende şarjlı ya da robot süpürge almak istiyorum. Robot bizim eve gitmez gibiTabi anca evdeki bozulunca alırım
Evett ya ikisinide alıyorlar memnun olanda var olmayan da bende şimdilik eskiyle devamRobotu ben sevmiyorum inanmıyorum yanii hem onu alıyolar ustünede supürge niye alıyolar ozaman ne saçma yanii bilmiyorumm ben elektirkli süpürgemle devamzamanla daha iyisi çıkar ozaman ben alırim
Aynenn bozuldumu elbet alınır hahaha ama bozulacak gibi degill bi 5 sene daha giderEvett ya ikisinide alıyorlar memnun olanda var olmayan da bende şimdilik eskiyle devam
Benim o kadar gitmez gibiAynenn bozuldumu elbet alınır hahaha ama bozulacak gibi degill bi 5 sene daha gider
Tabi tabiiBenim o kadar gitmez gibi5 seneye kimbilir neler çıkar
günaydın bebişlerimm
Aranızda şarjlı süpürge kullanan varmı? Ne marka ve memnunmusunuz
Bende aslında dyson,philips, tefal arasındaım. Çevremdekilerde bunları kulanıyor hepsi çok memnun. Ama bu sabah biryere uğradım fakiri çok övdüler ondan tereddütte kaldım
Robot üstün körü temizlik için iyi oluyor galiba. Ama biri demişti iki hafta da bir büyük süpürge ile dip bucak yapmak gerekiyor diyeRobotu ben sevmiyorum inanmıyorum yanii hem onu alıyolar ustünede supürge niye alıyolar ozaman ne saçma yanii bilmiyorumm ben elektirkli süpürgemle devamzamanla daha iyisi çıkar ozaman ben alırim
Sıcaktan mı acabaAy kızlar benim bebeye bir haller oldu kaç gecedir uyumuyor uyutmuyor zombi gibiyim pek katılamıyorum ara sıra geliyorım
Yok kuzum değil galiba. Çünkü önce daha sıcaktı diş mi geliyor bilmiyorum kafam kazan gibi hiç bir şey anlamıyorum boş boş bakıyorumSıcaktan mı acaba
Yaniii aynen halam bile memnun kalmadı sattı yani genede normal süpürgeyle şart demistiiRobot üstün körü temizlik için iyi oluyor galiba. Ama biri demişti iki hafta da bir büyük süpürge ile dip bucak yapmak gerekiyor diye
Dis diş bizimkinede aynı oldu 3 gün 39 ateslere cok zor bi dişmiş gelmesi 1 2 ayı bile buluyo yaniAy kızlar benim bebeye bir haller oldu kaç gecedir uyumuyor uyutmuyor zombi gibiyim pek katılamıyorum ara sıra geliyorım
Evet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgırDimii yanii aslinda onlar daha iyi calışıyor ben zamanla anladım yanii elektiekli supürgeler kablosuz olunca kolaylık geliyo aslında ama benim süpürge halıyı yapıştımi kaldırıyorr millet fritöz almis supürgeler almış ben fırına devam ama fritözde zararlı normalde
Evet dişte olabilir. Zaten gece sürekli uyanınca insan halsiz oluyor. Hep yorgun oluyorsunYok kuzum değil galiba. Çünkü önce daha sıcaktı diş mi geliyor bilmiyorum kafam kazan gibi hiç bir şey anlamıyorum boş boş bakıyorum
Tefal iyi arkadaşım kullanıyor cok memnun onada bi bak çekim gücüne dikkat etBakayım bi canım evimin yanında zaten bosch bayisi. Ama fakir bence de çok.
tefal nasıl sence tefalin çaycı ve tost makinesini kullanıyorum ben onlarda bir sorun yaşamadım
Yok üniversite mezunuyum ama çalışmıyorumÇalışıyor musun
Geçmiş olsuuunnAy kızlar benim bebeye bir haller oldu kaç gecedir uyumuyor uyutmuyor zombi gibiyim pek katılamıyorum ara sıra geliyorım
Bakalım görürse cevaplar umarımsweetgirlcandy sweetin vardı sanki
Benim koltuklarımda çok toz gösteriyo ben her süpürmede onlarıda süpürüyorum. O yüzden robot banada gitmezRobot üstün körü temizlik için iyi oluyor galiba. Ama biri demişti iki hafta da bir büyük süpürge ile dip bucak yapmak gerekiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?