- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.181
Benimde komşum yok kafama göreee sende benim gibiEvet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demişdüşün nasıl komşularım var
Bende ekim 2021 canımSen kaç senelik evlisin canım
Sivas kırmızı çizgimizAh sivas unutulur mu profillerde ne dalgalar geçildi benle
He kız verdik ya onu Sivas aPariş, sivaslı mı Allah Allah
Hahah kız biliyorumPare değil sivas lı olan benim o konyalı ve içinde bir sivas lı var
Hahahhaha bana neler yaşattılarPare değil sivas lı olan benim o konyalı ve içinde bir sivas lı var
Haaaaaa tamam hatırladım ahahahaSivas kırmızı çizgimiz
He kız verdik ya onu Sivas agerçi gitti kapıda kalmıştı da çaktırma
Hahah kız biliyorumespri olarak söyledim buradaki arkadaşları biliyorum kim nereli
İnşallah canım sağolAaaa evet hatırladım boş ver ya kötü insanlar her yerde var iyi insanlarda var onlarla denk gelirsin umarım
En iyisi ya dedikodu yok en azındanBenimde komşum yok kafama göreee sende benim gibi
Maşallah Allah mutlu mesut etsin seni, hepimiziBende ekim 2021 canım
Amin canım, ben 27 yaşındayım sekreterim canım sen kaç yaşındasınMaşallah Allah mutlu mesut etsin seni, hepimizisen ne iş yapıyorsun peki kaç yaşındasın
Hahahha dimi eski komsu degil bu devirdeEn iyisi ya dedikodu yok en azından
26 yaşımdayım bendeAmin canım, ben 27 yaşındayım sekreterim canım sen kaç yaşındasın
EveettHahahha dimi eski komsu degil bu devirde
AKşam oluyor kocan dibinde bosverEveett
Ay evet en yakın arkadaşım kendisi zatenAKşam oluyor kocan dibinde bosveronunla dedikodu yapmak daha güzell kimseye demiyo birsey
Günaydın evet kullanıyorum ben phlilips marka memnunumgünaydın bebişlerimm
Aranızda şarjlı süpürge kullanan varmı? Ne marka ve memnunmusunuz
Benim kocamda sever son zamanlarda meraklısı çıktı diyo bomba varmıAy evet en yakın arkadaşım kendisi zaten
Hangisii şu hem supüren hem silenmiGünaydın evet kullanıyorum ben phlilips marka memnunum
Bende aslında dyson,philips, tefal arasındaım. Çevremdekilerde bunları kulanıyor hepsi çok memnun. Ama bu sabah biryere uğradım fakiri çok övdüler ondan tereddütte kaldımGünaydın evet kullanıyorum ben phlilips marka memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?