- 13 Ağustos 2022
- 6.504
- 27.295
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.161
İyi yani çokta iyi denmez aslındaNasıl aralarınız pekii iyimi
Evet canım anaokul öğretmeniyim gibi gibi unv yi okuyamadım tabii aşık oluncahayat böyle bebeyle geçiniyoruzz 5.5senelik evliyim evlendiğimden 2.5 sene sonra bebe sahibi oldum oda tabi zarzor karar verdiğimde 6 7 ayı gecmisti ama 2.5 sene içinde anca olmuştu yani oda tup bebek kararıyla karar vermistimki o ay hamile olduğumu ögrendim düşük sebeplerle
Çocuk yok suan bile bi zorluk bi kolaylık oluyorIki aile de yakın çocuk büyütürken hem kolaylık hem zorluk bu
Bıraktım aynenİyi yani çokta iyi denmez aslında
Üniversiteyi mi bıraktın
Yaaa Allah’ın işi işte. Bi mucize yani kızın
Hangi üniversite ? Kaç yaşında evlendin pekiBıraktım aynen
Aynen arada bir nefes aldırıyor aileler arada birde bunaltıyorlarÇocuk yok suan bile bi zorluk bi kolaylık oluyor
Benim ki hamilelik topiginde başladığı için bir çok kişi yi oradan tanıdım sonrada bir bunalım halı oldu bende hiç bir şey yapmayı istemezken buradaki bir topikten bir çok kişiyi tanıdım sevdiğim kişiler tanıdıklarım zaten aynı yerlere yazıyorNane Limon Kabugu bemde öyle burada birkaç arkadaşım var onun dışındakilerle çok ileyişimim yok
Pare değil sivas lı olan benim o konyalı ve içinde bir sivas lı varBende öyletanışsak da sonra unutuyorum nereliydi falan
Bi minnoşu unutamam aklımıza kazıdı adana yı
Bide pariş Sivaslı
@MssPAREMinnosprenses
23 yaşımdaHangi üniversite ? Kaç yaşında evlendin peki
Uzak olmayı tercih ederdim. Kendi ailemede eşimin ailesinedeAynen arada bir nefes aldırıyor aileler arada birde bunaltıyorlar
Bende bunalımdayken buraya üye olmuştum. Çevremde çok arkadaşım yok sadece 2 arkadaşım var diğerleri evlendi gitti başka yerlere. Bide nasıl bi huyum varsa yeni tanıdığım herkese içten samimi gidiyorum ama onlar benim gibi olmuyorBenim ki hamilelik topiginde başladığı için bir çok kişi yi oradan tanıdım sonrada bir bunalım halı oldu bende hiç bir şey yapmayı istemezken buradaki bir topikten bir çok kişiyi tanıdım sevdiğim kişiler tanıdıklarım zaten aynı yerlere yazıyor
Bende 23 yaşımda evlendim okul biter bitmez23 yaşımdadaha sınava girmemistim kii oyle kazanmişlığım yokyani
Evet akraba yada komşu ile olan ilişkiler genelde zor yürüyor gönlüne bir arkadaş bulursun inşallahBende bunalımdayken buraya üye olmuştum. Çevremde çok arkadaşım yok sadece 2 arkadaşım var diğerleri evlendi gitti başka yerlere. Bide nasıl bi huyum varsa yeni tanıdığım herkese içten samimi gidiyorum ama onlar benim gibi olmuyor
Bende burayı çok mutlu olduğum bir dönem keşfettim o gündür bu gündür buradayım işteBenim ki hamilelik topiginde başladığı için bir çok kişi yi oradan tanıdım sonrada bir bunalım halı oldu bende hiç bir şey yapmayı istemezken buradaki bir topikten bir çok kişiyi tanıdım sevdiğim kişiler tanıdıklarım zaten aynı yerlere yazıyor
Yok kiz hahaha onun gibi olmuş evet ama değillBende 23 yaşımda evlendim okul biter bitmezhaa okulu bırakıp evlendim sandım
Evet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demişEvet akraba yada komşu ile olan ilişkiler genelde zor yürüyor gönlüne bir arkadaş bulursun inşallah
Sen kaç senelik evlisin canımAranızda en taze evli beniö
Ben 2020 16 agustos. 3 yıllık evliyim yaniYok kiz hahaha onun gibi olmuş evet ama değillyaaa hangi ayda ben 2018 eylul 1
Allah mutlu emsut etsin inşaallahhBen 2020 16 agustos. 3 yıllık evliyim yani
Aaaa evet hatırladım boş ver ya kötü insanlar her yerde var iyi insanlarda var onlarla denk gelirsin umarımEvet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demişdüşün nasıl komşularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?