İyi yani çokta iyi denmez aslında

Üniversiteyi mi bıraktın
Yaaa Allah’ın işi işte. Bi mucize yani kızın

Nane Limon Kabugu bemde öyle burada birkaç arkadaşım var onun dışındakilerle çok ileyişimim yok
Benim ki hamilelik topiginde başladığı için bir çok kişi yi oradan tanıdım sonrada bir bunalım halı oldu bende hiç bir şey yapmayı istemezken buradaki bir topikten bir çok kişiyi tanıdım sevdiğim kişiler tanıdıklarım zaten aynı yerlere yazıyor

Bende bunalımdayken buraya üye olmuştum. Çevremde çok arkadaşım yok sadece 2 arkadaşım var diğerleri evlendi gitti başka yerlere. Bide nasıl bi huyum varsa yeni tanıdığım herkese içten samimi gidiyorum ama onlar benim gibi olmuyor

Evet akraba yada komşu ile olan ilişkiler genelde zor yürüyor gönlüne bir arkadaş bulursun inşallah

Bende burayı çok mutlu olduğum bir dönem keşfettim o gündür bu gündür buradayım işte

Evet akraba yada komşu ile olan ilişkiler genelde zor yürüyor gönlüne bir arkadaş bulursun inşallah
Evet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demiş düşün nasıl komşularım var

Evet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demiş düşün nasıl komşularım var
Aaaa evet hatırladım boş ver ya kötü insanlar her yerde var iyi insanlarda var onlarla denk gelirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…