- 12 Mart 2019
- 14.837
- 34.235
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.021
Ahahahs napım kahvaltıyı hazırladım topladım evide o süpürsünSeni beceriksik gelin seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahs napım kahvaltıyı hazırladım topladım evide o süpürsünSeni beceriksik gelin seni
Bende merak ettim kız ay gün tarih verince noldu acaba. Bende çok şey yaşadım ama tarihleri aklımda yok
Elçin pek anlatmaz ama dur bakalım belki ucundan çıtlatır.Bende merak ettim kız ay gün tarih verince noldu acaba. Bende çok şey yaşadım ama tarihleri aklımda yok
Dur bakim anlatır belkiElçin pek anlatmaz ama dur bakalım belki ucundan çıtlatır.
Benmde bebek meselesi dışında bi tarih kalmaz aklımda
Çakılan çakıldı zatenDur bakim anlatır belki
Aman kız olaylar zaten çivi gibi çakılıyor kafamıza boş ver tarihleri de kalmasjb
Gelen giden çakıyor be lattemÇakılan çakıldı zaten
Devamında başka çiviler takılmasın
Dahada güçleniyoruz boşverGelen giden çakıyor be lattem
Su gibi mübarek akıyor net minnoşumBen içiyorum kahvemi Eki Görüntüle 3289154
Fotoğraf at burayaTeşekkür ederim çaydan sonrada kahve içerim
Bende merak ettimKızz ne oldu ekimde
Aaaa iyi o zaman bencede o yapsınAhahahs napım kahvaltıyı hazırladım topladım evide o süpürsün
Bende isterim onu kurbik kendime süpürge alom dedim kız ben alana kadar 3 katı oldu fiyatiAy minnoş dondurucuyu yerleştirdim oturdum şimdi dağ gibi bulannşıkk da beni bekliyi uyutun beni yav. Robotların gelip ev işi gördüğü, yemek yaptığı çağda geri uyandırın
Bende oturup miss gibi kahvemi yudumlayım
Ahahah haklısın sosyalimSu gibi mübarek akıyor net minnoşum
Afiyet bal şeker olsun
Ahahah haydo az büyüsün işe gircem ilk maaşımla katya alcam tabi o zamana kadar maaşım katyaya yeter mi bilmiyorumFotoğraf at buraya
Bende merak ettim
Aaaa iyi o zaman bencede o yapsın
Bende isterim onu kurbik kendime süpürge alom dedim kız ben alana kadar 3 katı oldu fiyati
Ahahah haklısın sosyalim
Teşekkürler
Kahveyide İçtim bittiFotoğraf at buraya
Bende merak ettim
Aaaa iyi o zaman bencede o yapsın
Bende isterim onu kurbik kendime süpürge alom dedim kız ben alana kadar 3 katı oldu fiyati
Ahahah haklısın sosyalim
Teşekkürler
Ben çalışıom alamıom sıra gelmiyor onaAhahah haydo az büyüsün işe gircem ilk maaşımla katya alcam tabi o zamana kadar maaşım katyaya yeter mi bilmiyorum
Ahahahh yok canım aonra içerawn atarsınKahveyide İçtim bitti
Ben birazdan yine içerim atarım o zaman
Sana kalmadıGeç kaldım