- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.604
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.981
AhhhH çokkk komikkk biz bulaşacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhhhH çokkk komikkk biz bulaşacağız
Ohhh ay pardon vahh çok üzüldüm-medimSıcakta birşeyde yapamaz olduk zaten sus sus
Beğenmedim atarımmAhhhH çokkk komikkk biz bulaşacağız
Sanada fotoğraf atarımBeğenmedim atarımm
TerbiyesizzzzzSanada fotoğraf atarım
+1 yaşadım bunu kısmensaflığımızdan yoksa karşımızdakinin uyanıklığından bilemiyorum herkesi kendim gibi sanıyorum yüzüme gülene hayatımı döküyorum sonra kazık yiyorum
Hangimiz yaşamadık ki be coo+1 yaşadım bunu kısmen
Yaşadıklarım şu ekimde nerdeyse 2 sene olcakHangimiz yaşamadık ki be coo
O saatte ben marketlerdeyim cano kahvem bile bitti bana iyi bi market alışverişi plssscoconatt
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
mavikelebek34
MssPARE
Jou
D u t
karamel Latte
@ozo1907
-Hayal
Eslinna
@Ecriin
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Fatmazell
Simurgp
Günaydınnnnnn nasılsınız herkes bu gün 13.00 da kahve sohbetimize davetli
Maşallah elço ben daha yatak keyfi yapıyorumO saatte ben marketlerdeyim cano kahvem bile bitti bana iyi bi market alışverişi plsss
Yapp kizz çok ararsın vallahaaMaşallah elço ben daha yatak keyfi yapıyorum
Merhaba kızlar nasılsıniz kahve teklifin için teşekkür ederim minnosum günaydın hayırlı sabahlar olsun insallah
Nasılsın minnoşumm
Çok şükür perim sen nasılsın, tatil bitti yarın iş balı yapıcamNasılsın minnoşumm
Ayy 2 gün önce misafirlikte bebekle kafayı yedim Allah yardımcıız olsunYapp kizz çok ararsın vallahaa
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın Günaydın canımMerhaba kızlar nasılsıniz kahve teklifin için teşekkür ederim minnosum günaydın hayırlı sabahlar olsun insallah
Çok mu kırdılar seniYaşadıklarım şu ekimde nerdeyse 2 sene olcak