- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.141
günaydın tatlımGünaydın kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlımGünaydın kızlarr
Aynı enfeksiyon artmış bugünde burda kalıcam.Mcz09 canım nasılsınn nasıl oldunn
Orda olman daha iyi canım ama ilaçla geçirirler enfeksiyonuAynı enfeksiyon artmış bugünde burda kalıcam.
Bilmiyorum ki antibiyotiğe başlamışlardı ama azalacağına iki katına çıkmışOrda olman daha iyi canım ama ilaçla geçirirler enfeksiyonu
Sendemi var canım enfeksiyon kanında falanmı çıkıyorBilmiyorum ki antibiyotiğe başlamışlardı ama azalacağına iki katına çıkmış
Kanımda crp yüksek çıkıyorSendemi var canım enfeksiyon kanında falanmı çıkıyor
Benimde bir iki defa oldu canım hatta bir defa hastanede yatıcaksun çok yüksek falan dediler. Antibiyotikle atlattım geçer hiç endişe etme. Ama güvendiğin bir hastane güvendiğin bir doktormu ona canım. Özel hastaneler biraz ticari baktıklarından ben bu konuda bunu yaşadımKanımda crp yüksek çıkıyor
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMAynı enfeksiyon artmış bugünde burda kalıcam.
GÜNAYDIN PAREM NASILSINGunaydin fıstıklar
Geçen çarşambadan beri burdayım. Önce düştü dün çıkacaktık bi daha bakalım dediler 5.5 olmuş bugün inmiştir dedik. 11.5 olmuşBenimde bir iki defa oldu canım hatta bir defa hastanede yatıcaksun çok yüksek falan dediler. Antibiyotikle atlattım geçer hiç endişe etme. Ama güvendiğin bir hastane güvendiğin bir doktormu ona canım. Özel hastaneler biraz ticari baktıklarından ben bu konuda bunu yaşadım
Sağol canım ⚘GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM
Iyiyim kuzum uykuluyum bugün uykumu alamadım sen nasılsınGÜNAYDIN PAREM NASILSIN
Ne güzelmişBende burda çok güzel yürekli insanlarla tanıştım. Bir kaçının numarasını aldım hatta biri en yakın dostum,kaderdaşım oldu. Hatta onuda etiketlim kahvesever biri canım arkadaşım @Nunuco ❤
Rabbim hayırlısını versin canım korkma eğer bebeğin kısmeti varsa gelir dünyayaSağol canım ⚘
ben güzel uyudum ama her yerimiz hastaIyiyim kuzum uykuluyum bugün uykumu alamadım sen nasılsın
yine değişmiş profillerNe güzelmiş