Canım ben işte birkaç ay evvel yüksek ateşle gittim hastaneye crp yüksek çıktı. O anda da dahiliye doktoru acile gelmiş Bana hastanede kalcaksın çok yüksek falan dedi sabah ben gelip tekrar bakıcam dedi. Neyse çıktık odaya 2 kere damardan ilaç verdi sözde 1 serum taktı bana yarım saatte bitti serum. Hemşireye sordum ney bu diye çok önemli değil vitamin gibi birşey dedi. Yarım saatte bitti ee başka takmıcakmısınoz bişey dedim yok dedi. Saat daha akşam 11. E ben sabaha kadar neden durucam burda dedim neymiş dahiliye doktoru sabah gelicekmiş bakıcakmış. Giderim evime sabah gelirim ben dedim. Yok işte onlar çıkaramazmış biz tedaviyi red edip çıkabilirmişiz bilmemne. Ne tedavi uyguluyorsunki sanki. 1 gecelik 600 tl sadece yatış parası alcak covid testi yaptı ayrı tahliller ayrı para. Dedim istemiyorum tedavinizi çıkıyorum. Çıktım hastaneden sabaha kadar ateşten titreye titreye sbaaha çıktım sonra başka bir hastanede bir doktora gittim o doktor bana hiç tahlil bile istemedi geceden olan tahlilime baktı bir iğne yaptı intihap giderici iğneymiş. Birde antibiyotik verdi haftaya gelirsin dedi. Daha hastanede ayaklandım. O yüzden doktor çok önemli canım sırf hastaneye kazandırayım diye gece yatmamı istediler. Senin şuan tabiki daha dikkatli olman gerekiyor ama güvendiğin bir doktora muayane ol derim canım.

Druma güveniyorum sağolsun onun dikkati sayesinde farkettik.
Sadece serum 18 tane 1 kiloluk bitti, iğneyi hapları saymıyorum bile.
Rahimağzındaki dikiş yapıyor olabilir, kalp damar sıkıntısı olabilir dedi.
Zaten safra kesemde taş var,sıkıntı çok yani.
Parası için tuttuklarını düşünmüyorum zaten ben istedim kalmayı.

Güvendiğin doktorsa zaten tabiki kal bitanem zatenn seninndaha da dikkat etmen gerek. Ben başımdan böyle bir olay geçti ondan temkinliyim artık. Dikişlerin ve ya safrannyapıypr olabilir canım cidden ama hiç endişe etme. İlacını değştirirler biran evvel düşer dualarım seninle

Sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…