- 25 Ağustos 2019
- 61.097
- 114.009
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.161
Günaydiimn minnoşummm eskiyimi koyiyimmyine değişmiş profiller
günaydın bitanem sen bilirsin ama gözlerim seni arıyorGünaydiimn minnoşummm eskiyimi koyiyimm
Ismimle alışın yavvv herkes resimle hareket ediyor galibagünaydın bitanem sen bilirsin ama gözlerim seni arıyor
resim farklı olunca bakıyorum kiIsmimle alışın yavvv herkes resimle hareket ediyor galiba
Canım ben işte birkaç ay evvel yüksek ateşle gittim hastaneye crp yüksek çıktı. O anda da dahiliye doktoru acile gelmiş Bana hastanede kalcaksın çok yüksek falan dedi sabah ben gelip tekrar bakıcam dedi. Neyse çıktık odaya 2 kere damardan ilaç verdi sözde 1 serum taktı bana yarım saatte bitti serum. Hemşireye sordum ney bu diye çok önemli değil vitamin gibi birşey dedi. Yarım saatte bitti ee başka takmıcakmısınoz bişey dedim yok dedi. Saat daha akşam 11. E ben sabaha kadar neden durucam burda dedim neymiş dahiliye doktoru sabah gelicekmiş bakıcakmış. Giderim evime sabah gelirim ben dedim. Yok işte onlar çıkaramazmış biz tedaviyi red edip çıkabilirmişiz bilmemne. Ne tedavi uyguluyorsunki sanki. 1 gecelik 600 tl sadece yatış parası alcak covid testi yaptı ayrı tahliller ayrı para. Dedim istemiyorum tedavinizi çıkıyorum. Çıktım hastaneden sabaha kadar ateşten titreye titreye sbaaha çıktım sonra başka bir hastanede bir doktora gittim o doktor bana hiç tahlil bile istemedi geceden olan tahlilime baktı bir iğne yaptı intihap giderici iğneymiş. Birde antibiyotik verdi haftaya gelirsin dedi. Daha hastanede ayaklandım. O yüzden doktor çok önemli canım sırf hastaneye kazandırayım diye gece yatmamı istediler. Senin şuan tabiki daha dikkatli olman gerekiyor ama güvendiğin bir doktora muayane ol derim canım.Geçen çarşambadan beri burdayım. Önce düştü dün çıkacaktık bi daha bakalım dediler 5.5 olmuş bugün inmiştir dedik. 11.5 olmuş
Erken doğuma sebep olmasa önemli değil ama erken doğum riskim zaten var üzerine oda yükselince
Aaa neden hastamisinRabbim hayırlısını versin canım korkma eğer bebeğin kısmeti varsa gelir dünyaya
ben güzel uyudum ama her yerimiz hasta
Hahahahaha tamam dur eskiyi koyiyim kafan karismasin minnosummmmresim farklı olunca bakıyorum ki
iyi olmadım ki parem gözüm aynı dizim aynı geçmiyorAaa neden hastamisin
sabir belirle bir taneHahahahaha tamam dur eskiyi koyiyim kafan karismasin minnosummmm
Yoo teessüf ederim ben sabitim o bazen olur herkeste normal
Vuuu bulundu aynı bengibi
Yoo teessüf ederim ben sabitim o bazen olur herkeste normal
Birkaç defa söyledim amaYoo teessüf ederim ben sabitim o bazen olur herkeste normal
bende çok değiştirirdim ama bununla sabitledim 4 ay kadardır u varVuuu bulundu aynı bengibi
Druma güveniyorum sağolsun onun dikkati sayesinde farkettik.Canım ben işte birkaç ay evvel yüksek ateşle gittim hastaneye crp yüksek çıktı. O anda da dahiliye doktoru acile gelmiş Bana hastanede kalcaksın çok yüksek falan dedi sabah ben gelip tekrar bakıcam dedi. Neyse çıktık odaya 2 kere damardan ilaç verdi sözde 1 serum taktı bana yarım saatte bitti serum. Hemşireye sordum ney bu diye çok önemli değil vitamin gibi birşey dedi. Yarım saatte bitti ee başka takmıcakmısınoz bişey dedim yok dedi. Saat daha akşam 11. E ben sabaha kadar neden durucam burda dedim neymiş dahiliye doktoru sabah gelicekmiş bakıcakmış. Giderim evime sabah gelirim ben dedim. Yok işte onlar çıkaramazmış biz tedaviyi red edip çıkabilirmişiz bilmemne. Ne tedavi uyguluyorsunki sanki. 1 gecelik 600 tl sadece yatış parası alcak covid testi yaptı ayrı tahliller ayrı para. Dedim istemiyorum tedavinizi çıkıyorum. Çıktım hastaneden sabaha kadar ateşten titreye titreye sbaaha çıktım sonra başka bir hastanede bir doktora gittim o doktor bana hiç tahlil bile istemedi geceden olan tahlilime baktı bir iğne yaptı intihap giderici iğneymiş. Birde antibiyotik verdi haftaya gelirsin dedi. Daha hastanede ayaklandım. O yüzden doktor çok önemli canım sırf hastaneye kazandırayım diye gece yatmamı istediler. Senin şuan tabiki daha dikkatli olman gerekiyor ama güvendiğin bir doktora muayane ol derim canım.
peki kaptanımOda senin tercihin
Vuuu 4 aymi birsey degil ama bu kalsinn tam sensinbende çok değiştirirdim ama bununla sabitledim 4 ay kadardır u var
Güvendiğin doktorsa zaten tabiki kal bitanem zatenn seninndaha da dikkat etmen gerek. Ben başımdan böyle bir olay geçti ondan temkinliyim artık. Dikişlerin ve ya safrannyapıypr olabilir canım cidden ama hiç endişe etme. İlacını değştirirler biran evvel düşer dualarım seninleDruma güveniyorum sağolsun onun dikkati sayesinde farkettik.
Sadece serum 18 tane 1 kiloluk bitti, iğneyi hapları saymıyorum bile.
Rahimağzındaki dikiş yapıyor olabilir, kalp damar sıkıntısı olabilir dedi.
Zaten safra kesemde taş var,sıkıntı çok yani.
Parası için tuttuklarını düşünmüyorum zaten ben istedim kalmayı.
Sağol canım Allah razı olsunGüvendiğin doktorsa zaten tabiki kal bitanem zatenn seninndaha da dikkat etmen gerek. Ben başımdan böyle bir olay geçti ondan temkinliyim artık. Dikişlerin ve ya safrannyapıypr olabilir canım cidden ama hiç endişe etme. İlacını değştirirler biran evvel düşer dualarım seninle
Aman minnosum iyi ol kuzum bu aşıdan bu yanami oluyoriyi olmadım ki parem gözüm aynı dizim aynı geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?