• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız nası anlamazsın😳😱 jouuu korkuyorum bak senden 🤣🤣🤣
ya hahahahahahahahaha ben o theknack değilimm korkmayın helee
:confused: :confused: :confused: ama olabilirimde :KK17::KK17:

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Etme kendine hiçbir dert
Lunaparkdaki çocukların gözündeki sevinç
Çiçek açtırsın yüreğinde
İnanki herşey güzel olsun seninle
Ne olur dökme gözünden tek bir damla yaş
👅💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Jou Jou 🐈🐈🐈
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK61:
bir hoş oldu kalbimmmmm :KK49:
ne güzelll yazmışsın ne güzel bi mani böyleee
çok teşekkür ederimm kuzuşummm :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK60::KK60::KK60::KK60:
senii beyleee beyleee öpesumm geldiii
:KK74::KK74::KK74::KK74:

ya hahahahahahahahaha ben o theknack değilimm korkmayın helee
:confused: :confused: :confused: ama olabilirimde :KK17::KK17:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK61:

bir hoş oldu kalbimmmmm :KK49:
ne güzelll yazmışsın ne güzel bi mani böyleee
çok teşekkür ederimm kuzuşummm :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK60::KK60::KK60::KK60:
senii beyleee beyleee öpesumm geldiii
:KK74::KK74::KK74::KK74:
Ne demek canım benim 💕💕💕💕
Kızlar ben kaçar hepinize cümleten hayırlı mutlu geceler 🐈🐈🐈🐈

Anteplilere gelsinn antep adamınn kralı yaavvvv :KK9: :KK9:

Minnosprenses Minnosprenses :KK15::KK15:
Screenshot_20210628-231857_Instagram.jpg

Hayır canım okuyorum öğrenci yım 22 yaşındayım ama evliyim biraz tuhaf bir hikaye benimki 😀
Olabilir canım neden olmasın lise biter bitmez evlenip sonra okuyan, üniversite okurken evlenen çok arkadaşım var😊
Ama iyi ki ben o kadar erken evlenmemişim eş ailesi yüzünden gencecik solmak istemezdim valla🤣🤣

Bende burda çok güzel yürekli insanlarla tanıştım. Bir kaçının numarasını aldım hatta biri en yakın dostum,kaderdaşım oldu. Hatta onuda etiketlim kahvesever biri canım arkadaşım Nunuco Nunuco 🥰
Yaaa canım benim simdi gördüm mesajını. Çok duygulandım. 😭😭Seni çok seviyorum kaderdaşım. Kk nın, sanal alemin bana kattığı en güzel dost. Kalbi güzel kendi güzel arkadaşım. Inşallah karşılıklı kahve içmekte nasip olur. Ne demişler yüreğimiz büyük,dünya küçük 😘😘

Yaaa canım benim simdi gördüm mesajını. Çok duygulandım. 😭😭Seni çok seviyorum kaderdaşım. Kk nın, sanal alemin bana kattığı en güzel dost. Kalbi güzel kendi güzel arkadaşım. Inşallah karşılıklı kahve içmekte nasip olur. Ne demişler yüreğimiz büyük,dünya küçük 😘😘
İnşaallah canım inşallah, birgün oda olacak inanıyorum bende ⚘

Olabilir canım neden olmasın lise biter bitmez evlenip sonra okuyan, üniversite okurken evlenen çok arkadaşım var😊
Ama iyi ki ben o kadar erken evlenmemişim eş ailesi yüzünden gencecik solmak istemezdim valla🤣🤣
Ah ah derin yaralarımı açıyor sun oyle deme soldum zaten 😆😆

Back