- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.121
Benim oğlum bahçede gel kirpi diye bagiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YoksaaaaaaKız nası anlamazsın jouuu korkuyorum bak senden
Valla tırsmaya başladımYoksaaaaaa
Yok yok nayır nolamazValla tırsmaya başladım
Jouuu kaldıramam bak kalbim dayanmaz
Kız nası anlamazsın jouuu korkuyorum bak senden
ya hahahahahahahahaha ben o theknack değilimm korkmayın heleeYoksaaaaaa
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Etme kendine hiçbir dert
Lunaparkdaki çocukların gözündeki sevinç
Çiçek açtırsın yüreğinde
İnanki herşey güzel olsun seninle
Ne olur dökme gözünden tek bir damla yaş
Jou
Vuuu senin kalbin taşş taşş herşeyi kaldırırr maşaallahhhhhValla tırsmaya başladım
Jouuu kaldıramam bak kalbim dayanmaz
yok yokkYok yok nayır nolamaz
Ne demek canım benimya hahahahahahahahaha ben o theknack değilimm korkmayın helee
ama olabilirimde
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir hoş oldu kalbimmmmm
ne güzelll yazmışsın ne güzel bi mani böyleee
çok teşekkür ederimm kuzuşummm
senii beyleee beyleee öpesumm geldiii
yarın görüşürüz bitanemmNe demek canım benim
Kızlar ben kaçar hepinize cümleten hayırlı mutlu geceler
Yok orda farklı anladım sandım tatile falan gittinYok canım antepteyim ben beykente oturuyorum dedim ya sana
Hayır canım okuyorum öğrenci yım 22 yaşındayım ama evliyim biraz tuhaf bir hikaye benimkiBenim bu seneden umudum yok da belki seneye olur nasip tamamen. Siz memur musunuz?
Coksukur kuzum ıyıyım. Sen nasılsnPeRRieR kızzz nerdesin iyi misin
Olabilir canım neden olmasın lise biter bitmez evlenip sonra okuyan, üniversite okurken evlenen çok arkadaşım varHayır canım okuyorum öğrenci yım 22 yaşındayım ama evliyim biraz tuhaf bir hikaye benimki
Yaaa canım benim simdi gördüm mesajını. Çok duygulandım. Seni çok seviyorum kaderdaşım. Kk nın, sanal alemin bana kattığı en güzel dost. Kalbi güzel kendi güzel arkadaşım. Inşallah karşılıklı kahve içmekte nasip olur. Ne demişler yüreğimiz büyük,dünya küçükBende burda çok güzel yürekli insanlarla tanıştım. Bir kaçının numarasını aldım hatta biri en yakın dostum,kaderdaşım oldu. Hatta onuda etiketlim kahvesever biri canım arkadaşım Nunuco ❤
İnşaallah canım inşallah, birgün oda olacak inanıyorum bende ⚘Yaaa canım benim simdi gördüm mesajını. Çok duygulandım. Seni çok seviyorum kaderdaşım. Kk nın, sanal alemin bana kattığı en güzel dost. Kalbi güzel kendi güzel arkadaşım. Inşallah karşılıklı kahve içmekte nasip olur. Ne demişler yüreğimiz büyük,dünya küçük
Yok canım yaYok orda farklı anladım sandım tatile falan gittin
İyiyim canım hiç sesin çıkmıyor görmüyorum seniCoksukur kuzum ıyıyım. Sen nasılsn
Ah ah derin yaralarımı açıyor sun oyle deme soldum zatenOlabilir canım neden olmasın lise biter bitmez evlenip sonra okuyan, üniversite okurken evlenen çok arkadaşım var
Ama iyi ki ben o kadar erken evlenmemişim eş ailesi yüzünden gencecik solmak istemezdim valla