- 13 Ağustos 2022
- 6.510
- 27.325
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.881
Ben yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.Ben varım buyur canım
Haftada 1 gün yiyebilirsin aslında bende 15 e yakın kilo verdim haftada 1 2 gün yedim içtimKız diyette olunca insanın dışarda içebileceği şeyler kısıtlı. Yemek olsa salata var ızgara var varda var. Ama şöyle bir kafeye oturup burdyeler içeyim desen zor yani insankn canı çekiyor Coctailler cremali içecekler vs.
Yine arada istediğimi yiyorum o kadar kısıtlayamam kendimi o da bana stres yapıyor sonra yine şişiriyor. Kontrollü olmaya çalışıyorum tabi. Çoğunlukla diyetteyimmmm işteMaalesef aşko. Diyette olanlar için dışarısı çok tehlikelimisafirlikler tehlikeli
Ama ben çok zevkli kilo vermiştim ya
Hadi gayret düşürün şu rakamları
Siz yaparsınızzzzz
@Cookiie
Bir kaç geyik grubumuz daha varYa nasıl iyi olur benim için
Yaa teşekkür ederimBir kaç geyik grubumuz daha varkafa nereye biz oraya diğerlerine de etiket yaparız. Pariş listeye ekle bacımsuyu MssPARE
Aynen bende yedim çoğu zaman canım. Çok sıktığın zaman ters etki yapıyor zatenYine arada istediğimi yiyorum o kadar kısıtlayamam kendimi o da bana stres yapıyor sonra yine şişiriyor. Kontrollü olmaya çalışıyorum tabi. Çoğunlukla diyetteyimmmm işte
Trafiğin az olduğu ilçe yollarında bolca pratik yapıp reflekslerini güçlendirirsin. Sonra kalabalık caddeler değil de daha tehna yerlere girerek başlarsın. Reflekslerini güçlendirdikten sonra her türlü yaparsın yaBen yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.2019 da aldım ehliyetimi 1 yıldırda sürekli olmasada eşimle sürüyorum. İlk tek nasıl trafiğe çıktın acaba ?
Zaten küçük bi ilçede oturuyorum. Tenha yerlerde sürüyorum caddeye çıkıp sürdüğümde oluyor sıkıntı yok ama tek çıkmaya bi cesaret edemiyorum. Bide park edemezsem korkusu var tabiTrafiğin az olduğu ilçe yollarında bolca pratik yapıp reflekslerini güçlendirirsin. Sonra kalabalık caddeler değil de daha tehna yerlere girerek başlarsın. Reflekslerini güçlendirdikten sonra her türlü yaparsın ya
Dipnot : kelin ilacı olsa başına sürermiş
Evet güzel arkadaşlıklar edindikNe güzel burdan güzel arkadaşlıklar kurmussunuzdur
Ne mutlu sizeEvet güzel arkadaşlıklar edindik
Zamanla sende edinirsin insanlara güvenmek biraz zaman alıyorNe mutlu size
Zamanla sende edinirsin insanlara güvenmek biraz zaman alıyorNe mutlu size
Haklısın gerçek hayatta bile arkadaş olmaya çekiniyoruz sanalda daha zor gibiZamanla sende edinirsin insanlara güvenmek biraz zaman alıyor
Kısa ve trafik olmayan alanda başla alışınca gerisi gelir zatenBen yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.2019 da aldım ehliyetimi 1 yıldırda sürekli olmasada eşimle sürüyorum. İlk tek nasıl trafiğe çıktın acaba ?
Ah bi cesaretimi toplayıp tek çıksam eminim gerisi gelecekte işteKısa ve trafik olmayan alanda başla alışınca gerisi gelir zaten
Ben izmir'de yaşıyorum yaşım 35 bi fabrikada muhasebede çalısıyorum. 2 çocuk annesiyle. ☺Katılabilirsin ama önce kimsin nerelisin kimlerdensin bi anlat hele otur bi yere
Haklısın gerçek hayatta bile arkadaş olmaya çekiniyoruz sanalda daha zor gibi
Hemde nasil
Ekledim yavrucanBir kaç geyik grubumuz daha varkafa nereye biz oraya diğerlerine de etiket yaparız. Pariş listeye ekle bacımsuyu MssPARE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?