- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.661
Ooo süper olmuuşbiri kavhemi dedi
Allah aşkına benide yazınHer sabah kahvelerimizi kapar geliriz artık yihhuuu
Allah aşkına benide yazınkahve
Adanada klimasız bir odadan diğer odaya giderken eriyorsunAboo sen ne yaşadın yavrum Adana da
Annemlerin orasıda sıcaktı bu hafta antepte 40 dereceşerim üzerinde geceleride sıcak biz kauseriye geldik
Lan bugün 44 dereceAdanada klimasız bir odadan diğer odaya giderken eriyorsun
Annemlerin orasıda sıcaktı bu hafta antepte 40 dereceşerim üzerinde geceleride sıcak biz kauseriye geldikdutum
Yanüyüzzzzznassiniz bakim görüşmeyeli
Aman işte her zaman ki kkAyy hiç takip etmiyorum yine kim bilir neler söylendide abartıldı
burası her gün öyle ahhsjdjdnd geçen akşam 8 de 41 dereceydi sanırım ağustos sonu eriyrcrz hepimizLan bugün 44 derece
Allah kolaylık versinben 45 derece sıcaklıkta ders çalışmaya çalışıyorum shsjdmd
İyiyim cNım napayım evi toparladım kahvaltı yapcam sonra temizlik yemek işte aman hep bildiğin işlerAman işte her zaman ki kksen napıyon canım nasılsın
Amin kurbikAboo Allah yardımcın olsun
Bura da öyle inan . Dün akşam 7 de 40 dereceydi . Camları açmıyom içeri sıcak girmesin diyeburası her gün öyle ahhsjdjdnd geçen akşam 8 de 41 dereceydi sanırım ağustos sonu eriyrcrz hepimiz
anam anamAmin kurbik
Bura da öyle inan . Dün akşam 7 de 40 dereceydi . Camları açmıyom içeri sıcak girmesin diye
Araba akşam üstü gölgede 46 dereceyi gösteriyoduanam anam
Ceren mi kim hangisi
Biz de bilmik işteCeren mi kim hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?