- 28 Haziran 2011
- 61.308
- 154.010
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.601
IvitEvde olmanın mı
İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandıbekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın
Rabim mucizelerini verecek tez zamanda canlarimAyyyy süper haber buubak Allahn izniyle olcak inanıyorum ben tüpte şansınız daha yüksek ay sorunsuz tutar büyür inşallah kime gittiniz
Ay napim kuzum aynı tas aynı hamam benimde
Bizim para gelcek Bi yerden biraz da biz de tekrar Aret e Bi daha denicem nasipse
Anne baba mama memeOhooo maşallah
Konuşuyor mu bıcırık
Evetttt yaptikları delilikk zatennŞuan için yok sanırsam çocuk işi güya kocası öyle diyor kavga ettiklerinde
Çocuk diye yicek beni diyormuş ama ben bundan şu durumda çocuk falan yapmam diyomuş
Kızın da anasigilinde derdi mal kurbişim
Yoksa bunca kavga gürültüye o kız çoktan giderdi anasının evine kaldı ki anası gülde çoktan boşatırdı
Aman canm valla şurda o kadar elti konusu varki ve kaldı ki kimse elti mi aman boşver kötü kaka tü pis der
Ben öyle hiç düşünmedim gayet de yakın arkadaş gibi geçinilir ne derdim olabilir ki diyodum ki hala öyle düşünürüm ama karşımdaki aynı böyle elti mi yıkandı uzak dur kafasında hem anası kankalarından da yüksek ihtimal öyle akıl alıyor
Ben Allah a havale ediyorum
Çünkü ben hiç Bi zaman kötü niyet taşımadım
Ayy çıkarıyorum Bi o odada Bi odada akşama kadar geziyorum sosyalim
Amin bitanem inşallahRabim mucizelerini verecek tez zamanda canlarim
Kız bütün derdini anlatıyor yeter daha ne desinAnne baba mama memeanlaşılmayan seyler diyo biseyler
Hahahah sormaAyy çıkarıyorum Bi o odada Bi odada akşama kadar geziyorum sosyalim
Amin bitanem inşallah
Kız bütün derdini anlatıyor yeter daha ne desin
İnşallah canım mucizem Rabbim tek seferde pozitif sonuç almayı nasip etsin ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa taşa gittim şu an çok güzel ilerliyoruz bitanemAyyyy süper haber buubak Allahn izniyle olcak inanıyorum ben tüpte şansınız daha yüksek ay sorunsuz tutar büyür inşallah kime gittiniz
Ay napim kuzum aynı tas aynı hamam benimde
Bizim para gelcek Bi yerden biraz da biz de tekrar Aret e Bi daha denicem nasipse
Aminnnn Kiraz güzelimmmmmRabim mucizelerini verecek tez zamanda canlarim
Amin kuzum benim olacak Allahn izniyleİnşallah canım mucizem Rabbim tek seferde pozitif sonuç almayı nasip etsin ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa taşa gittim şu an çok güzel ilerliyoruz bitanem
Allah’ım sana da kolaylıkla tez vakitte kucağında kalbini de doldursun hep dualarımdasın zaten
yıllık iznim elço öyle her zaman izin alamıyorumOohhh kafa dinle vallahaaa iyi tatil ediyon kız 1 hafta diye nasıl veriyolar daha
hepsi aynı canım amannn hiç görüşme boşver ❤Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Jou
D u t
ASSOSyal
@Lna16
Tiniminimavihanim
@MssPARE
vallah yetişemedim okumadımPüüğğ size mesajları okumuyor musunuz kız o kadar anlattı geyikte hangi geyikte bilmiyorum. Bize her yer geyik
hepsi aynı canım amannn hiç görüşme boşver ❤ bende küçük görümceyle görüşmüyorum mecburi birşey olmazsa aynılar hepsiAynı kanka zerre insanlık yok
Başkalarına karşı iyi olduğunu göstermeye çalışıyor bana karşı hiç bir ne yakınlık ne samimiyet ne güleryüz hiç bişey yok
Girmeyiz çıkmayız birbirimize
3 4 ayda bir kocasıyla kavga ediyor kendi ailesi yüzünden Bi boşancaz bilmem ne ayakları yapıyolar sonra kuzu gibi yerine oturuyorlar
Değişik bişey amannn boşver kurbişim benim tecellim de hem çocuk hem de çevreymiş evlenince demek ki
sosyalimmmm nasılsın fıstığımÖp öp öp
Gecende çıkmıştın izne sanki kizzyıllık iznim elço öyle her zaman izin alamıyorum
Ayda yılda işte cooDogru diyosun olmuyo senin uşak izin veriyormu biz nezaman etsek uyanıyodu hahahah
Kim diyor onu elti mi kaynın mıŞuan için yok sanırsam çocuk işi güya kocası öyle diyor kavga ettiklerinde
Çocuk diye yicek beni diyormuş ama ben bundan şu durumda çocuk falan yapmam diyomuş
Kızın da anasigilinde derdi mal kurbişim
Yoksa bunca kavga gürültüye o kız çoktan giderdi anasının evine kaldı ki anası gülde çoktan boşatırdı
Aman canm valla şurda o kadar elti konusu varki ve kaldı ki kimse elti mi aman boşver kötü kaka tü pis der
Ben öyle hiç düşünmedim gayet de yakın arkadaş gibi geçinilir ne derdim olabilir ki diyodum ki hala öyle düşünürüm ama karşımdaki aynı böyle elti mi yıkandı uzak dur kafasında hem anası kankalarından da yüksek ihtimal öyle akıl alıyor
Ben Allah a havale ediyorum
Çünkü ben hiç Bi zaman kötü niyet taşımadım
Kız dut profilindeki yıldız tilbe mi gıGel 30 kilo domatesim var el at
HahahahahaAyda yılda işte coobitti o iş tertip olduk biZ
Iyiyim şükür minnoş piyensesim,sen nasılsınsosyalimmmm nasılsın fıstığım
He ruh ikizimKız dut profilindeki yıldız tilbe mi gıtanıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?