İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandı bekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın
Rabim mucizelerini verecek tez zamanda canlarim

Evetttt yaptikları delilikk zatenn

İnşallah canım mucizem Rabbim tek seferde pozitif sonuç almayı nasip etsin ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa taşa gittim şu an çok güzel ilerliyoruz bitanem
Allah’ım sana da kolaylıkla tez vakitte kucağında kalbini de doldursun hep dualarımdasın zaten

Amin kuzum benim olacak Allahn izniyleçok iyi yapmışsın ben tüp de şansınızn daha yüksek olduğunu düşünüyordum hep zaten inşallah Rabbim hepimize kolaylaştırsın

Püüğğ size mesajları okumuyor musunuz kız o kadar anlattı geyikte hangi geyikte bilmiyorum. Bize her yer geyik
vallah yetişemedim okumadım
hepsi aynı canım amannn hiç görüşme boşver ❤ bende küçük görümceyle görüşmüyorum mecburi birşey olmazsa aynılar hepsi

Kim diyor onu elti mi kaynın mı
Kaynın da farkına varsın durumun yani bi sınır çizilmesi lazım. Tamam ailesinden tamamen kopsun demiyoruz ama onların da dolduruşuna gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…