- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.321
Hahah bide seni kandırıyor yok diyeAl bendende okadar kumanda nerde diyorumm elini açıyo yohh gibii geçenlerde ara ara sabah beri yok biyere saklamış nese buluruz elbet dedim mutfakta bi sogan dogruyodum bu gelip küçük dolap yeri var oraya ordan kumandayı al kostur kostur git salona ben ağzımı açmış arkasını izliyorum ben sok oldum o an geliyo busefer telefonu sakladı oraya vayy sıpa dedimm
Ahahah ben bilmem bundan sonra ne yaparsanız anında elço bana dicekBirleşmesin o çatlaklar
Jou kız gözünden kaçmamış helal olsun bebeyle alnından öpek kızlarla gel Minnosprenses Catlak-kurabiye
Isteee buuu sen hic merak etme pampaaaa o iş bende görür görmez yetisirim anında sanaa ama tabi minnoş beni gizlemezse
Aynenn aynennn oynadıkça iyi oynuyo ama sıkildımı tamam daha istemiyooHahah bide seni kandırıyor yok diyebizimkine de mutfakta çekmecenin birini verdim içinde plastik ürünler falan var. İlk başta iyi oyalanıyordu artık sıkıldı durmuyor diğer dolapları çekmeceleri dağıtıyor illa hepsinde parmak izi olacak
Hemen hikayemi gidliyim elço yaIsteee buuu sen hic merak etme pampaaaa o iş bende görür görmez yetisirim anında sanaa ama tabi minnoş beni gizlemezse
Ahhh kuzularımAy öksürüğe düştüler gene görsen karda kalmış gibiler
He kız onu diyorum O zamanları diyorumAhaaaaa niye küstü kıaazzz eski usul küsmelerimi diyon acepben aynı olduğum yerde cerkezköy başı
Ahahahah çok kıyaksın bacım
Hain dom domIsteee buuu sen hic merak etme pampaaaa o iş bende görür görmez yetisirim anında sanaa ama tabi minnoş beni gizlemezse
Manisaydı evettt depremden sonra vazgectiler manisa icin birsuru hayal etmistim oysakiHe kız onu diyorum O zamanları diyorum
Birara taşınmadın mı kız sen ben mi yanlış hatırlıyorum
Hain dom dom
Dötünü keserim onunIsteee buuu sen hic merak etme pampaaaa o iş bende görür görmez yetisirim anında sanaa ama tabi minnoş beni gizlemezse
Ula minnoş keserim len seni
Fake hesap açar gizli gizli takılırım peşinizdenHe kız onu diyorum O zamanları diyorum
Birara taşınmadın mı kız sen ben mi yanlış hatırlıyorum
Hain dom dom
Ahahah herşeyin bir çözümğ vardırDötünü keserim onun
Çabuk kaldır engeli geliyor merdaneeeeAhahah herşeyin bir çözümğ vardır
Kesilecek bi dötü varDötünü keserim onun
Engellemedim henüzÇabuk kaldır engeli geliyor merdaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?