- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.628
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.261
Tabi anca görürsün zatennKurbikkkkkk
Hahahha kı sabah etiketlemişTabi anca görürsün zatennsen mangallara devamm
Yenimi uyandınHahahha kı sabah etiketlemiş
9 da uyandım elçomm yaYenimi uyandınbize oyle gec uyanmalar yok bileessiinn
Kociskonmu istediii9 da uyandım elçomm yasıkma yaptım evi toparladım şimdi elime telefonu aldım
Naptın kuzum iyileştin miNoluy la
Sorma en sevdiği şey eşyaları alıp sağa sola savurmakHahahahahahah yaparrrrrr affetmez
Abüüü ne mangalı kız minnoş sabah sabahTabi anca görürsün zatennsen mangallara devamm
Dun cocoyla mangal ettiler eheeeyyyy haberin yok sen uyu
Neeee hemdee cocoylaaa yinee miiiiDun cocoyla mangal ettiler eheeeyyyy haberin yok sen uyu
Evet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemnKociskonmu istediiidiyet yapcaktın bi ara
Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldükNeeee hemdee cocoylaaa yinee miiiiterbiyesiz bunlar yine beni uyutup buluşmuşlar Minnosprenses coconatt tüstümmmmm
Hahahahahaha iyi ettin sevaptırrrEvet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn
Dün dü oo
Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük
Tabi tabii seni uyuttular kapıyı sessizce kapatıp kaçtılarr kociskolarıyla benden demesi bilemiyorum artık yaniiiNeeee hemdee cocoylaaa yinee miiiiterbiyesiz bunlar yine beni uyutup buluşmuşlar Minnosprenses coconatt tüstümmmmm
Ahahahahahaahhaah
Ohh iyi olmuşşşşEvet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn
Dün dü oo
Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük
Ah elço ah sen olmasan haberim olmayacakTabi tabii seni uyuttular kapıyı sessizce kapatıp kaçtılarr kociskolarıyla benden demesi bilemiyorum artık yaniii
Daha makul olurdu vallahAh elço ah sen olmasan haberim olmayacakvay zalımlar vay neyse ki çok oturamamışlar sıcaktan ohh
Gerçi o sıcakta mangala ne gerek var etleri balkona serseler pişerMinnosprenses coconatt
Kurabiyem akşam 5 gibi gittik ama güneşten değil nemden dağıldıkOhh iyi olmuşşşşgizli gizli buluşursanız öyle üstünüze güneşi fırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?