Kociskonmu istediii diyet yapcaktın bi ara
Evet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn
Abüüü ne mangalı kız minnoş sabah sabah Minnosprenses
Dün dü oo
Neeee hemdee cocoylaaa yinee miiii terbiyesiz bunlar yine beni uyutup buluşmuşlar Minnosprenses coconatt tüstümmmmm
Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük

Evet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn

Dün dü oo

Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük
Hahahahahaha iyi ettin sevaptırrr

Catlak-kurabiye hadi simdi kapışın ben kaçarrr

Dün dü oo

Ohh iyi olmuşşşş gizli gizli buluşursanız öyle üstünüze güneşi fırlatırım

Tabi tabii seni uyuttular kapıyı sessizce kapatıp kaçtılarr kociskolarıyla benden demesi bilemiyorum artık yaniii
Ah elço ah sen olmasan haberim olmayacak vay zalımlar vay neyse ki çok oturamamışlar sıcaktan ohh
Gerçi o sıcakta mangala ne gerek var etleri balkona serseler pişer Minnosprenses coconatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…