- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.241
Takılıyom ya gııBosver hayati yav sen takill bize
Gellll laaaa bugün masterfite varmısın? Bugünden başlıyoruz kilo bildirimlere sende bildirTakılıyom ya gıızayıflama topiğine de gelem mi göbeğimi eritmem lazım
Şükür kuzu bende iyiyim ama sıcaktan hareketsiz kaldım sanki şiştim, duba gibi olduğumu hissediyorumCocomm ben iyiyim canım napayım evde yatıyorum ama ama başım dişim totom sanki heryerim ağrıyo
Sen napıyosunn nasılsın
YeapppGöö gööö gööözzzzleriö doğru bu görüyor
Ahahahah bizde kalsak keşke öyle kızHahha daha çok kendinden geçmiş be Cocombir deri bi kemik kalmış
Benim profili gördün mü hahahŞükür kuzu bende iyiyim ama sıcaktan hareketsiz kaldım sanki şiştim, duba gibi olduğumu hissediyorumsende hareketsiz kaldıysan ondan öyle hissediyorsundur belki
Yeappp
Ahahahah bizde kalsak keşke öyle kız
Bacımsu benim kilo sabit kalır da göbik var onu kas yapmam lazımGellll laaaa bugün masterfite varmısın? Bugünden başlıyoruz kilo bildirimlere sende bildirelhanimd aorda
Evett vallahaa topikle zayıflamak daha eğlenceli oluyo gaza geliyorsunBacımsu benim kilo sabit kalır da göbik var onu kas yapmam lazımama çok zevkli oluyor ya öyle topikle zayıflaması
Gitti mi bari kilolarBenim profili gördün mü hahaho yolda ilerlerken ekmeğe zam geldi gerçi her şeye her zaman geliyor da neyse işte baktım hazır ekmek de zamlandı dedim diyete başlayım
Coconatt olarak kal her zamanŞükür kuzu bende iyiyim ama sıcaktan hareketsiz kaldım sanki şiştim, duba gibi olduğumu hissediyorumsende hareketsiz kaldıysan ondan öyle hissediyorsundur belki
Yeappp
Ahahahah bizde kalsak keşke öyle kız
Kız bende çekemem mekikEvett vallahaa topikle zayıflamak daha eğlenceli oluyo gaza geliyorsunkorkuyorum vallahi ağzıma birsey atmayı bide mekik çek ben yapmam o ayrı
AynenKız bende çekemem mekikleslie yaparım en fazla
İnşallaahCoconatt olarak kal her zaman
Ahahah bende epey oldu sandımYeni başladım gı
Haha baktım benim gibi çatlak duruyorİnşallaah
Ahahah bende epey oldu sandım
Profilin süper yalnız, Avrupa yakasındaki şahika gibi
Herkesss gelmeyy bana dua et
Napim kahvaltı bulaşık çamaşır derken salona bi girdim ki sağ olsun oğlum her yeri katmış karıştırmışHaha canımnapinn catlookk
Hahahahahahah yaparrrrrr affetmezNapim kahvaltı bulaşık çamaşır derken salona bi girdim ki sağ olsun oğlum her yeri katmış karıştırmışbaktı ki anasının işini az gördü iş ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?