- 25 Ağustos 2019
- 61.176
- 114.415
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.001
Hafif gecirdim kuzum grip gibi hasta oldum griple savaştımCanim cok geçmiş olsun, ilaclari kullandın mı ağır mi hafif mi atlattin
Hee kızz aşı olamıyoruzz kasımda anca nisanda olduk koronaKorkarsan daha çok üstüne gelir canım, ası sıran hastalık geçirdiğin için verilmiyor dimi
Canim agir atlatan ve ilac kullananlarda sikinti asıl oluyor ya o yüzden sordum takma kafana. Hamile olmadığından eminsen ben sana sokturen birsey soylerim.Hafif gecirdim kuzum grip gibi hasta oldum griple savaştımesim cok agir gecirdii gogsu beli cok agridii ama cok sukur agiz tadimiz bile gitmedii ilaci ilkgun ictik dahada cok kotu olduk sonra biraktik hep vitaminlerle tukettik
Hee kızz aşı olamıyoruzz kasımda anca nisanda olduk korona
Masaj var kiz biliyorum onu ama yapmicam neolur neolmazzCanim agir atlatan ve ilac kullananlarda sikinti asıl oluyor ya o yüzden sordum takma kafana. Hamile olmadığından eminsen ben sana sokturen birsey soylerim.
Ne güzel manzara hadi keyiflen birazGüzeelll bi bulut manzarası size gelsin canlaruummmmm❤❤❤❤❤❤Eki Görüntüle 2879264
Neyi kız ben orayı kaçırdımBen seviyorum tatlim onu aşk yaşıyoruz
Yoksa birakamayanlardan degilim
Adet öncesi yoğunlaşıyor duygular ya. Yürüyüş yolu felan var mı yarın açık havada güzelce yürü iyi gelirBide kizlar cokta korkuyorum ben korona olmustum bise cikcak diye korkuyorum gene adetim gecikcek diye korkuyorum
Sigarayı tatlimNeyi kız ben orayı kaçırdım
Adet öncesi yoğunlaşıyor duygular ya. Yürüyüş yolu felan var mı yarın açık havada güzelce yürü iyi gelir
Evettt sabah cok guzel oluyo ogleden sonra hava pertNeyi kız ben orayı kaçırdım
Adet öncesi yoğunlaşıyor duygular ya. Yürüyüş yolu felan var mı yarın açık havada güzelce yürü iyi gelir
Canimm benimmmmNe güzel manzara hadi keyiflen biraz
He ya bende onu yazacaktım neler oluyorKızlar profillerde ne.oluyor millet maniler düzüyor
Noldu gııiHerkese iyi akşamlar
Buna bayıldım mükemmelAhanda şuankii böyle Eki Görüntüle 2879270
Altina dosya ekle yaziyo tikla galeriden ekle kizzBende cektim size manzara ama ekleyemedim onuda bilmiyorum bana kaldi
İyi akşamlarHerkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?