- 16 Aralık 2019
- 20.633
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.716
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.041
Dutuma bak hele kedi miyavlamasi gibi bu ismin var mı anlamı
Canım dutum sağlığınız iyi olsun çok şükür.Kurutmalıklari hallettin mi? Şimdi evlerde patlıcanlar biberler şıkır şıkırdir. Biz Karşıyaka' da oturuyorduk. Damlara serilirdi. İnsallah salça zamanına yetişirim ben de.
Kolay gelsin canım
Biberi hallettim ablacım biber kurusun patlıcana geçicemsalçayı da kaynanam dışarıya yaptırıyo
Sağol canım benim balkon küçük tek tek ancak oluyoKolay gelsin canımbaşlamışsın maşallah
nasııııııılllll
Bir de acur( bizimkiler acir der
Biberi hallettim ablacım biber kurusun patlıcana geçicemsalçayı da kaynanam dışarıya yaptırıyo
Bizde acir derizBir de acur( bizimkiler acir der) turşusu kurdun mu kim korkar kış mevsiminden
Kolay gelsin canım. Sağlıkla bitsin hazırlıklar.
Antep uşağı küftenin yanına acir turşusunu yeeen severBizde acir derizinşallah çıksın da kurcam ablam. Benim kızlar çok seviyo
Deli oluyolar küfdeyeAntep uşağı küftenin yanına acir turşusunu yeeen sever
Çocukken ben de öyleydim yağı dökülmeden karnımı doyururdum.Deli oluyolar küfdeyeDaha yoğururken gelirler leğenin başına anne ver tadına bakalım diye
Sende iyi ki burdasın ablacımÇocukken ben de öyleydim yağı dökülmeden karnımı doyururdum.Diyete başladim ödül günüme yogurayim da bir yerlerim şişmesin canim Anteplim hasret gideriyorum sayende iyi ki buradasın varlığına şükür. Minnoşum da öyle
aferin kıs şikayet mi ettinAğzıma geleni saydım çıktım müdürün odaya
Bir de acur( bizimkiler acir der) turşusu kurdun mu kim korkar kış mevsiminden
Kolay gelsin canım. Sağlıkla bitsin hazırlıklar.
ne güzel hamaratsınız ya maşallahBizde acir derizinşallah çıksın da kurcam ablam. Benim kızlar çok seviyo
Ettimaferin kıs şikayet mi ettin
kendine bir düşman edindinEttimkendisinede bağırdım
vay be helal olsun. yürü be minnoşum kim tutar seniHayırlı olsuno korksun ben değil
ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÖzlemiştim bu sayfayı
Merhaba çok sevdiğim hanimlaaaaar
Keyifli, yaşanılır harika bir gün olsun
sen yokken burada tek kaldım yeşil çayımla bühüüüüüüüüüüüüüüüüben geldim ben geldimvalla buralar boş kalmış ya la
herkesçiklere merhaba
oyyyy kıyamam sana ben oyy oyy yoook yoookablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhabalarrrrrrrr
sen yokken burada tek kaldım yeşil çayımla bühüüüüüüüüüüüüüüüü
çok iyi gelir bakoyyyy kıyamam sana ben oyy oyy yoook yoook
geldim sana eşlik edeyim dicem ama ben yeşil çay sevmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?