- 18 Kasım 2020
- 20.573
- 49.646
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.001
benim güzel ablam ,nasılsın tatil nasıl geçiyorÖzlemiştim bu sayfayı
Merhaba çok sevdiğim hanimlaaaaar
Keyifli, yaşanılır harika bir gün olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim güzel ablam ,nasılsın tatil nasıl geçiyorÖzlemiştim bu sayfayı
Merhaba çok sevdiğim hanimlaaaaar
Keyifli, yaşanılır harika bir gün olsun
Öncelikle agresif şoförlerin diyarı Ankara'dan selam efenimtanışalım bakalım k,msin nerelisin ne yaparsın nasılsın
hoşgeldiniz..Öncelikle agresif şoförlerin diyarı Ankara'dan selam efenim
Ankara'dayım, 10.5 aydır evliyim Ankara'ya da yeni taşındım bu sebeple.
Home office bi reklamcılık şirketinde çalışıyorum, 28 yaşındayım, bebişim yok ama kedişim var.
Sabah uyanınca Türk kahvesi, öğlene doğru da espresso içip günlük kahve dozumu aldığıma fazlasına gerek olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum :))
O da sizi severmiş efemhoşgeldiniz..
kedileri çok severim... :)
hoş geldinizzz ben de kedileri çok severim. benim de kedim vardı bir zamanlar ama artık yok maalesefÖncelikle agresif şoförlerin diyarı Ankara'dan selam efenim
Home office bi reklamcılık şirketinde çalışıyorum, 28 yaşındayım, bebişim yok ama kedişim var.
Sabah uyanınca Türk kahvesi, öğlene doğru da espresso içip günlük kahve dozumu aldığıma fazlasına gerek olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum :))
Benim güzel minik prensesimbenim güzel ablam ,nasılsın tatil nasıl geçiyor
Hiç sormayacağım kaldıramıyorum sonra, tüm gece ağlayacağım bi hikaye çıkacak gibi hissettim hoş buldumhoş geldinizzz ben de kedileri çok severim. benim de kedim vardı bir zamanlar ama artık yok maalesef
Hoş geldin oranjÖncelikle agresif şoförlerin diyarı Ankara'dan selam efenim
Hoş buldumm, kedili ortamlarda çığlık çığlığa koşuşturmak ve kedimin ağzını öpmek arasında 1 sene var, kendisi bana mucize gibi geldi Çok korkardım normalde ama görünce hemen içim ısındı gidip sahiplendim, 3 senedir beraberizHoş geldin oranj
Kedisever birisiyle tanışmaktan mutluluk duydum Eşim de yarı Angarali sayılır.
Allahın bir lütfu. Kedin şifa olmuş korkuna. Maşallah Allah esirgesin onu. Seni kulüpte ilk kez gördüm. Yazı dilin çok sıcak.Hoş buldumm, kedili ortamlarda çığlık çığlığa koşuşturmak ve kedimin ağzını öpmek arasında 1 sene var, kendisi bana mucize gibi geldi Çok korkardım normalde ama görünce hemen içim ısındı gidip sahiplendim, 3 senedir beraberiz
Valla neler neler atlattı, yaşama şansı %5 diyordu veteriner hekim. Yine Allah'ım bana bağışladı O yüzden çok haklısın bi lütuf kesinlikle.Allahın bir lütfu. Kedin şifa olmuş korkuna. Maşallah Allah esirgesin onu. Seni kulüpte ilk kez gördüm. Yazı dilin çok sıcak.
Öncelikle agresif şoförlerin diyarı Ankara'dan selam efenim
Burasıda yanıyor ablam ya iyiyim çalışıyorum klimadan bir hasta olurum geçiyor biraz iyiyim sonra yine hasta oluyorumBenim güzel minik prensesim
Tatil sıcak geçiyor.
Sen nasıl oldun?
Adana cayırdamıyor mu ya şu anMemnun oldum efwnim bende 9 ayfır evliyim bu sebeple adanada yaşamaya başladım devlet kurumunda işçiyimefenim bebişim yok
Klimayla açını iyi ayarla kuzum. Yüzüne bağrına uflemesin. Sağlıkla çalış inşallah. Ne zamandır dutu göremiyorum. Eşi hastaydı düzeldi mi acabaBurasıda yanıyor ablam ya iyiyim çalışıyorum klimadan bir hasta olurum geçiyor biraz iyiyim sonra yine hasta oluyorum
böyle bir sıcak bir yok ya yanıyorrrrrrrrrrrAdana cayırdamıyor mu ya şu an
çok şükür düzeldi abla D u t dut oldu nau nauKlimayla açını iyi ayarla kuzum. Yüzüne bağrına uflemesin. Sağlıkla çalış inşallah. Ne zamandır dutu göremiyorum. Eşi hastaydı düzeldi mi acaba
evet hiç anlatmiyim daha iyi sevmem miiiiiii yerim onu yerrrrHiç sormayacağım kaldıramıyorum sonra, tüm gece ağlayacağım bi hikaye çıkacak gibi hissettim hoş buldum
Benimkini sevin siz olsun, serseri biraz ama kedi kedidir