- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.021
kıs burası bile çok sıcak. orayı düşünemiyomböyle bir sıcak bir yok ya yanıyorrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs burası bile çok sıcak. orayı düşünemiyomböyle bir sıcak bir yok ya yanıyorrrrrrrrrrr
bebebğim balımmmmm nasılsın kuzummmmmevet hiç anlatmiyim daha iyi sevmem miiiiiii yerim onu yerrrr
her odada klima var düşün ama yanıozkıs burası bile çok sıcak. orayı düşünemiyom
iyyim böbreğim tatlım sen nasılsın canımmmbebebğim balımmmmm nasılsın kuzummmmm
ayyyy hiç bağa göre değeeelher odada klima var düşün ama yanıoz
iyiyim az önce papatya çayı içtim bir sakinleştim yoksa işyerinde birinin saçını yolmak üzereydimiyyim böbreğim tatlım sen nasılsın canımmm
bana göre de değil ne bu ya keşke eşim soğuk melekette doğsaydın yaşasaydıayyyy hiç bağa göre değeeel
ahahahahah naptılar kıs geleyim yardımaiyiyim az önce papatya çayı içtim bir sakinleştim yoksa işyerinde birinin saçını yolmak üzereydim
tüm işi üstüme yıktı ş...tıahahahahah naptılar kıs geleyim yardıma
Dutuma bak hele kedi miyavlamasi gibi bu ismin var mı anlamıElhan ablacım nasılsın çok şükür eşimde bende iyiyiz. Ayın 11 inde inşallah başlıyo işe . Çok aktif olamıyorum
hadi ya, vay kalleştüm işi üstüme yıktı ş...tı
ahh bebem ben ne yapayım en iyisi papatya çayı içeyim dedimhadi ya, vay kalleş
abla var izleDutuma bak hele kedi miyavlamasi gibi bu ismin var mı anlamı
Canım dutum sağlığınız iyi olsun çok şükür. Kurutmalıklari hallettin mi? Şimdi evlerde patlıcanlar biberler şıkır şıkırdir. Biz Karşıyaka' da oturuyorduk. Damlara serilirdi. İnsallah salça zamanına yetişirim ben de.
hahahah iyi yapmışın da inşallah bi etkisi olurahh bebem ben ne yapayım en iyisi papatya çayı içeyim dedim
abla var izle
inşallah şuan i,yiyimhahahah iyi yapmışın da inşallah bi etkisi olur
Gündemden uzak kalmıyoruz bu şekilde. deliyim delileri çok severim.evet abla bizim ki bıraz deli ya D u t