• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dutuma bak hele kedi miyavlamasi gibi bu ismin var mı anlamı :KK57:
Canım dutum sağlığınız iyi olsun çok şükür. :dua: Kurutmalıklari hallettin mi? Şimdi evlerde patlıcanlar biberler şıkır şıkırdir. Biz Karşıyaka' da oturuyorduk. Damlara serilirdi. :confused:İnsallah salça zamanına yetişirim ben de.

Biberi hallettim ablacım biber kurusun patlıcana geçicem 🤩🤩 salçayı da kaynanam dışarıya yaptırıyo

Deli oluyolar küfdeye🤣🤣🤣 Daha yoğururken gelirler leğenin başına anne ver tadına bakalım diye
Çocukken ben de öyleydim yağı dökülmeden karnımı doyururdum.:olamaz: Diyete başladim ödül günüme yogurayim da bir yerlerim şişmesin :sus:canim Anteplim hasret gideriyorum sayende :KK60:iyi ki buradasın varlığına şükür. Minnoşum da öyle :KK68:

Çocukken ben de öyleydim yağı dökülmeden karnımı doyururdum.:olamaz: Diyete başladim ödül günüme yogurayim da bir yerlerim şişmesin :sus:canim Anteplim hasret gideriyorum sayende :KK60:iyi ki buradasın varlığına şükür. Minnoşum da öyle :KK68:
Sende iyi ki burdasın ablacım 💕🤩😘

Bir de acur( bizimkiler acir der😅) turşusu kurdun mu kim korkar kış mevsiminden :KK76::KK76:
Kolay gelsin canım. Sağlıkla bitsin hazırlıklar. :dua:

Bizde acir deriz 🤣🤣 inşallah çıksın da kurcam ablam. Benim kızlar çok seviyo
ne güzel hamaratsınız ya maşallah 🤗benim kayınvalidem yapıyo sağolsun o da antepli veriyo bana bütün kış yiyoz 😂

Özlemiştim bu sayfayı :KK51:
Merhaba çok sevdiğim hanimlaaaaar :KK25::KK25::KK25::KK25:
Keyifli, yaşanılır harika bir gün olsun :dua::KK200::dua:
ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhabalarrrrrrrr

ben geldim ben geldim 😁 valla buralar boş kalmış ya la 😎
herkesçiklere merhaba :KK28:
sen yokken burada tek kaldım yeşil çayımla bühüüüüüüüüüüüüüüüü

Back