tanışalım bakalım k,msin nerelisin ne yaparsın nasılsın
Öncelikle agresif şoförlerin diyarı Ankara'dan selam efenim
Ankara'dayım, 10.5 aydır evliyim Ankara'ya da yeni taşındım bu sebeple.
Home office bi reklamcılık şirketinde çalışıyorum, 28 yaşındayım, bebişim yok ama kedişim var.
Sabah uyanınca Türk kahvesi, öğlene doğru da espresso içip günlük kahve dozumu aldığıma fazlasına gerek olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum :))

hoşgeldiniz..
kedileri çok severim... :)

hoş geldinizzz ben de kedileri çok severim. benim de kedim vardı bir zamanlar ama artık yok maalesef

hoş geldinizzz ben de kedileri çok severim. benim de kedim vardı bir zamanlar ama artık yok maalesef
Hiç sormayacağım kaldıramıyorum sonra, tüm gece ağlayacağım bi hikaye çıkacak gibi hissettim hoş buldum
Benimkini sevin siz olsun, serseri biraz ama kedi kedidir

Hoş geldin oranj
Kedisever birisiyle tanışmaktan mutluluk duydum Eşim de yarı Angarali sayılır.

Hoş geldin oranj
Kedisever birisiyle tanışmaktan mutluluk duydum Eşim de yarı Angarali sayılır.
Hoş buldumm, kedili ortamlarda çığlık çığlığa koşuşturmak ve kedimin ağzını öpmek arasında 1 sene var, kendisi bana mucize gibi geldi Çok korkardım normalde ama görünce hemen içim ısındı gidip sahiplendim, 3 senedir beraberiz

Allahın bir lütfu. Kedin şifa olmuş korkuna. Maşallah Allah esirgesin onu. Seni kulüpte ilk kez gördüm. Yazı dilin çok sıcak.

Allahın bir lütfu. Kedin şifa olmuş korkuna. Maşallah Allah esirgesin onu. Seni kulüpte ilk kez gördüm. Yazı dilin çok sıcak.
Valla neler neler atlattı, yaşama şansı %5 diyordu veteriner hekim. Yine Allah'ım bana bağışladı O yüzden çok haklısın bi lütuf kesinlikle.

Çok yeni sayılırım daha 1 ay olmadı herhalde, kitap konusunda falan dolanıyorum öyle. Çok teşekkür ederim ayrıca görüşün için o senin samimiliğin

Memnun oldum efwnim bende 9 ayfır evliyim bu sebeple adanada yaşamaya başladım devlet kurumunda işçiyimefenim bebişim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…