- 5 Haziran 2021
- 4.623
- 20.019
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.861
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineYokya enfeksiyonla savaşıyorum bir gidiyor bir geliyor yarın hastahaneye gideceğim
![Neutral face :neutral_face: 😐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f610.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineYokya enfeksiyonla savaşıyorum bir gidiyor bir geliyor yarın hastahaneye gideceğim
Doktora getirdik canım geçen sarılik çiktı ama az bugun tekrar bakilcakSariliktan uyuya kalıyor olabilir canım benim doktora götür sen uyandırmaya çalıştır sürekli kendi uyanmasa
O kadar dikkat ediyorum ama yine var hissediyorum elçom yaBanada doktor tekrarlar demisti amaa artij başladıysa tekrarlıyomuş![]()
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine![]()
Dikkat et canım rabbim kolay büyütmeyi nasip etsin inşallahDoktora getirdik canım geçen sarılik çiktı ama az bugun tekrar bakilcak
Amiinn inşaallahhhDikkat et canım rabbim kolay büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Hernekadar dikkat edersen et bi yolu bulup geliyor zaten hepO kadar dikkat ediyorum ama yine var hissediyorum elçom ya
Öyle elçom ben eşimi de götürcem ondan bulaşıyor benceHernekadar dikkat edersen et bi yolu bulup geliyor zaten hep![]()
günooo bibiğimGünnnooooooooo![]()
ohh ozmom.. söpröz yumurtam cok sevindim cnmcanım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artıkçok şükür temiz çıktı sonuçlar bugün iş başı yaptım. salı günü bir daha gideceğim işte
sizler nasılsınız canım iyi misinizMinnosprenses
Olabilirr kuzumm bide onunkide temizlensin zatne ben gittiğimde eşimdende istemişlerdii spermdende olabilir diyeÖyle elçom ben eşimi de götürcem ondan bulaşıyor bence![]()
Hımm tamam elçomOlabilirr kuzumm bide onunkide temizlensin zatne ben gittiğimde eşimdende istemişlerdii spermdende olabilir diye
hahahaha yöröm seniiiiigünooo bibiğim
ohh ozmom.. söpröz yumurtam cok sevindim cnm
Minnoşum geçmiş olsun. Nasıl anlıyorsun enfeksiyon olduğunu ya iki üç gündür acayip belim ağrıypr bende şüpheleniyorum en son bçyle ağrı olduğunda rahim arkasında enfeksiyon çıkmıştı benimde geçmezse yarın gidicemYokya enfeksiyonla savaşıyorum bir gidiyor bir geliyor yarın hastahaneye gideceğim
Balım bel ağrısı karın ağrısı idrarda yanma var ocak ayında da bu belirti vardıMinnoşum geçmiş olsun. Nasıl anlıyorsun enfeksiyon olduğunu ya iki üç gündür acayip belim ağrıypr bende şüpheleniyorum en son bçyle ağrı olduğunda rahim arkasında enfeksiyon çıkmıştı benimde geçmezse yarın gidicem![]()
İdrarda yanma yokta belimde çok ağrı var benimde ya bazen kasıklarıma giriyor. Yarın gideyim bendeBalım bel ağrısı karın ağrısı idrarda yanma var ocak ayında da bu belirti vardı![]()
ayyy geçmiş olsun kuzum. az yaşamadım ben de onlarıBalım bel ağrısı karın ağrısı idrarda yanma var ocak ayında da bu belirti vardı![]()
Aynen canımben yine oldu siye düşünüyorum bakalim gidelimİdrarda yanma yokta belimde çok ağrı var benimde ya bazen kasıklarıma giriyor. Yarın gideyim bende![]()
Aman ya illet şeyAynen canımben yine oldu siye düşünüyorum bakalim gidelim![]()
BitmiyorAman ya illet şey![]()